Yardım laptop ekranı kırıldı?

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
laptop ekranı kırıldı?
asus x550cc laptop ekranı kırıldı. daha 7-8 ay oluyo alınalı servis ücretli yapar. ne kadar ücret alır bilgisi olan? aslında kendimde değiştirebilirim daha önce laptop açtım tamirat yaptım ama lcd nerden alıcam güvenilir bi site bilen var mı ? napsam ne etsem ben bilemedim şimdi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yaklaşık 230 tl gibiymiş ekran fiyatı :hmmm sen bilirsin yapacağına inanıyorsan alıp takarsın fakat açtıktan sonra biryeri bozulursa masraf 2 kat artacak :oke:

• Beğen
Tepkiler: andezitt
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 230 tl gibiymiş ekran fiyatı :hmmm sen bilirsin yapacağına inanıyorsan alıp takarsın fakat açtıktan sonra biryeri bozulursa masraf 2 kat artacak :oke:
yok kendim yaparım da ben aldığım malzeme sorunlu çıkarsa uyumsuz olursa napıcam? bide hangi siteden alabilirim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yok kendim yaparım da ben aldığım malzeme sorunlu çıkarsa uyumsuz olursa napıcam? bide hangi siteden alabilirim
en iyisi hiç bu işe kalkışmadan servis yapsın parasını verirsiniz, onların yaptığı ile bir olmayacaktır

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi hiç bu işe kalkışmadan servis yapsın parasını verirsiniz, onların yaptığı ile bir olmayacaktır
:D aldığım yer başka şehirde garantiye nerden nasıl gönderebilirim? en iyisi teknik servisi arayıp bilgi almak sanırım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
:D aldığım yer başka şehirde garantiye nerden nasıl gönderebilirim? en iyisi teknik servisi arayıp bilgi almak sanırım
o servise kargo ile yollayabilirsin sadece kesin bir adres lazım ve yine aramak gerek tabi :)

• Beğen
Tepkiler: andezitt
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Üst Alt