Laptop Çok Isınıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Çok Isınıyor!
Arkadaşlar laptopum son zamanlarda çok ısınmaya başladı. Laptop'un bataryası tamamen bittiği için sürekli şarjda kalıyor o yüzden mi acaba diye düşünmeye başladım. Resimde görüldüğü gibi 1 saatlik bir kullanımda olmasına rağmen cpu %100.

[/URL][/IMG]

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Soğutucu kullanabilirsin çok iyi olmayanları 30 TL felan iyi soğutanlar 90 TL ve üstü paran uygunsa 90 yada üstünü öneririm.

Adilx05

Adilx05

Üye
CPU İşlemci Isısı Değildirki İşlemci Kullanımıdır Virüs Falan Girmiş Olabilir Isınma Problemi Varsada Alttan Aç Fanını Temizle :oke:

Samet.25

benim laptopda eski acayip ısınıyodu ısınınca kasmalar baslıyodu o kadar ısınıyoduki elini koyamassın o derece altını acıp tozları temizledim ufak pervaneyi söküp yıkadım kısmen azaldı sanada tavsiye ederim bide laptopun altına bişey koy hava almasını sagla

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
CPU İşlemci Isısı Değildirki İşlemci Kullanımıdır Virüs Falan Girmiş Olabilir Isınma Problemi Varsada Alttan Aç Fanını Temizle :oke:

Bi format Atsam iyi olacak heralde. İnternet sayfalarını bile zor açıyor ya. Tuşlara dokunamıyorum parmaklarım yanıyor. :off:

- - - Eklendi - - -

benim laptopda eski acayip ısınıyodu ısınınca kasmalar baslıyodu o kadar ısınıyoduki elini koyamassın o derece altını acıp tozları temizledim ufak pervaneyi söküp yıkadım kısmen azaldı sanada tavsiye ederim bide laptopun altına bişey koy hava almasını sagla

Kendim temizleyebilir miyim acaba söküp? Arkadaşın laptobunu sökmüştük bir kaç kez ama baya bir zorlandık :ehe

Adilx05

Adilx05

Üye
Yok Yok Çok Basittir Sökmesi Hemen Fanın Altında Orda Bi Civata Vardır Onu Sök ( Bıçakla Bile Sökebilirsin ) Sonra El Süpürgesiyle Veya Ondan Yoksa Elektrikli Süpürgeyle Temizle Tamamdır :oke:

Samet.25

Bi format Atsam iyi olacak heralde. İnternet sayfalarını bile zor açıyor ya. Tuşlara dokunamıyorum parmaklarım yanıyor. :off:

- - - Eklendi - - -

Kendim temizleyebilir miyim acaba söküp? Arkadaşın laptobunu sökmüştük bir kaç kez ama baya bir zorlandık :ehe

Ben vidalari soktum cikti kolayca seninki nasil bilmem ama fazla ugrastirmaz dogru sokersen

Uhops

Uhops

Üye
Görev yöneticisinde "işlemler" bölümüne geç en üsteki yerde CPU yazısına tıkla. En çok CPU'yu hangisi kullanıyor. Ve onu sağ tıklayıp işlemini sonlandır de. :oke:

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
En çok CPU kullanan Avea Modem. Ben nasıl internete gireceğim peki onu kapatırsam :hmmm Bence başka bir problem var. Bu arada laptopu sökmeye çalıştım fakat beceremedim :off: Acaba fan temizliği yaptırsam bilgisayarcı kaç para alır? Bir de format atsam düzelir mi? Daha önce böyle bişey yoktu ya bir anda oldu :angry:

Uhops

Uhops

Üye
:ohannes: 98 cpu :oha2: avea modem programı sil geri yükle.

- - - Eklendi - - -

Laptobun garantisi bitmedi ise sökme.

achambo

achambo

Üye
bilgisayarın fanını temizle, modem uygulaması sorunlu belli, bir soğutucu al bence:oke:

bende durum böyle

Üst Alt