Yardım laptop anakartı çizildi (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

panpalar

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
laptop anakartı çizildi (yardım)
arkadaşlar packerd bell laptop anakartım çizilmiş . tamirciye gönderdim oda bu iş görmez artık demiş.bu laptobun anakrtı değişimi mümkün değil mi yardımlarınızı bekliyorum..

CANGO97

CANGO97

Üye
anakart değişimi mumkun fakat aynı anakartı bulmak zor iş anca servis bulursa bulur :(

huseyn.3590

huseyn.3590

Üye
Bulsanda laptopun parası kadar isterler. Hiç uğraşma bence. Ynede karar senin tabi.

panpalar

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
hadi yane kadar tutar tahmini laptobu 2 yıl once aldık

esmeran3

esmeran3

Üye
ana kart nasıl çizilmiş kardeşim ?

evet arkadaşların dediği gibi laptop 1000 lira ise ana karta 600 700 TL isterler

CANGO97

CANGO97

Üye
hadi yane kadar tutar tahmini laptobu 2 yıl once aldık
garantısıde bittmiştir o zaman zor onun anakartını bulmak kardeşim
bazı yerler anakart tamırı yapıyor yol falan çekiyorlar ama randuman alınmıyor diye duymuştum

• Beğen
Tepkiler: panpalar
Uhops

Uhops

Üye
Kendi kendine mi çizilmiş?

huseyn.3590

huseyn.3590

Üye
Hiç uğraşma kardeşim ana kartla felan güzel 2. El laptop alırsın o fiyata sıfırda alırsın ama özellikleri düşük olur.

panpalar

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
Hiç uğraşma kardeşim ana kartla felan güzel 2. El laptop alırsın o fiyata sıfırda alırsın ama özellikleri düşük olur.
bende ole düşünüyorum max 1500 tl alabileceğim bi oyun laptobu var mı
ana kart nasıl çizilmiş kardeşim ?

evet arkadaşların dediği gibi laptop 1000 lira ise ana karta 600 700 TL isterler
banda ole dediler değişimide grantisi bittiğinden zor olur mus laptop tavsiyeniz var mı max 1500-1800 arası

esmeran3

esmeran3

Üye
bende ole düşünüyorum max 1500 tl alabileceğim bi oyun laptobu var mı
banda ole dediler değişimide grantisi bittiğinden zor olur mus laptop tavsiyeniz var mı max 1500-1800 arası

ben hp ve toshiba kullanıyorum o yüzden bunları önerelibilirim sadece

esmeran3

esmeran3

Üye
toshiba ısınma falan yapıyor diolar... sizcede öle mi??

bendeki yapmıyor toshiba ama hp yapıyor :) ama toshibadan daha hızlı diyebilirim nedeni ise biri 8 gb ram 1 gb ekran hp ise 16 gb ram 2 gb ekran kartı

Uhops

Uhops

Üye
bendeki yapmıyor toshiba ama hp yapıyor :) ama toshibadan daha hızlı diyebilirim nedeni ise biri 8 gb ram 1 gb ekran hp ise 16 gb ram 2 gb ekran kartı
8Gb 16Gb 32Gb arasındaki farkı normal kullanımda asla hissedemezsin. 16Gb göz boyamak için koyuyor.

• Beğen
Tepkiler: lolaman ve panpalar
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
16 gb ram teknoloji tuzağından başka birşey değil sırf para kazanmak için böyle yapıyorlar

• Beğen
Tepkiler: panpalar ve GDDR5
panpalar

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
8Gb 16Gb 32Gb arasındaki farkı normal kullanımda asla hissedemezsin. 16Gb göz boyamak için koyuyor.
bu ramler sadece laptobun fiyatını yukseltmek için mi?? yani 8 ile 16 arasında fark cok mu??

panpalar

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün ideapad z510 aldım görüşleriniz nedir??
laptop çok hoşuma gitti ve özelilikleride gayet iyi

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim laptop güzel seninde içine sindiyse alabilirsin

Üst Alt