garantısıde bittmiştir o zaman zor onun anakartını bulmak kardeşimhadi yane kadar tutar tahmini laptobu 2 yıl once aldık
bende ole düşünüyorum max 1500 tl alabileceğim bi oyun laptobu var mıHiç uğraşma kardeşim ana kartla felan güzel 2. El laptop alırsın o fiyata sıfırda alırsın ama özellikleri düşük olur.
banda ole dediler değişimide grantisi bittiğinden zor olur mus laptop tavsiyeniz var mı max 1500-1800 arasıana kart nasıl çizilmiş kardeşim ?
evet arkadaşların dediği gibi laptop 1000 lira ise ana karta 600 700 TL isterler
bende ole düşünüyorum max 1500 tl alabileceğim bi oyun laptobu var mı
banda ole dediler değişimide grantisi bittiğinden zor olur mus laptop tavsiyeniz var mı max 1500-1800 arası
toshiba ısınma falan yapıyor diolar... sizcede öle mi??ben hp ve toshiba kullanıyorum o yüzden bunları önerelibilirim sadece
Yapmıyor ama istisna modeller olabilir.toshiba ısınma falan yapıyor diolar... sizcede öle mi??
satallite serisini önerir misin?? fiyatlarıda güzel makul bayaYapmıyor ama istisna modeller olabilir.
toshiba ısınma falan yapıyor diolar... sizcede öle mi??
ama toshibadan daha hızlı diyebilirim nedeni ise biri 8 gb ram 1 gb ekran hp ise 16 gb ram 2 gb ekran kartı8Gb 16Gb 32Gb arasındaki farkı normal kullanımda asla hissedemezsin. 16Gb göz boyamak için koyuyor.bendeki yapmıyor toshiba ama hp yapıyorama toshibadan daha hızlı diyebilirim nedeni ise biri 8 gb ram 1 gb ekran hp ise 16 gb ram 2 gb ekran kartı
bu ramler sadece laptobun fiyatını yukseltmek için mi?? yani 8 ile 16 arasında fark cok mu??8Gb 16Gb 32Gb arasındaki farkı normal kullanımda asla hissedemezsin. 16Gb göz boyamak için koyuyor.
Aynı anda 5 tane kaliteli oyun oynamıyorsan 8Gb ram bile gereksiz olabilirbu ramler sadece laptobun fiyatını yukseltmek için mi?? yani 8 ile 16 arasında fark cok mu??
.8Gb 16Gb 32Gb arasındaki farkı normal kullanımda asla hissedemezsin. 16Gb göz boyamak için koyuyor.
bendeki yapmıyor toshiba ama hp yapıyorama toshibadan daha hızlı diyebilirim nedeni ise biri 8 gb ram 1 gb ekran hp ise 16 gb ram 2 gb ekran kartı
laptop çok hoşuma gitti ve özelilikleride gayet iyiHiç uğraşma kardeşim ana kartla felan güzel 2. El laptop alırsın o fiyata sıfırda alırsın ama özellikleri düşük olur.