Yardım Laptop Almak Istiyorum Ama Karar Veremedim

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Almak Istiyorum Ama Karar Veremedim
Şöyle iyi, sağlam, hızlı bir laptop alacam ama donanımdan pek anlamıyorum. Ben fazla oyun oynarım ve çok fazla dosya açık durur Pcde. Yani Ramde Ekran kartıda çok iyi olmalı. Bir Laptop önerirmisiniz. Beni en az 5 sene götürsün yeter. Fiyatı önemli değil. İyi olsun 5 milyar olsun.

fnldstntn

Üye
17 ekran

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Asus'da 512GB SSD diyor o ne oluyor anlamadım. Bide Mat Ekran diyor. Mat ekranın farkı ney?

istisna97

istisna97

Üye
Ssd(Solid State Disk) normal harddiske göre daha hızlı veri aktarım yapar

Mat ekran hangi açıdan bakılırsa bakılsın aynı gözükür

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Ssd(Solid State Disk) normal harddiske göre daha hızlı veri aktarım yapar

Mat ekran hangi açıdan bakılırsa bakılsın aynı gözükür
O zaman SSD olması iyi. Burda 1TBnin yanında birde 512GB SSD oldugunu mu söylüyor yoksa 1TB+512GB SSD oldugu mu?

istisna97

istisna97

Üye
1tb normal harddisk 512 gb ssd vardır

Uhops

Uhops

Üye
Hem 1Tb harddisk var hemde yanında 512 SSD.

Şuan bütçen müsait ise üstteki linkteki Asus'tan iyisi yok diye biliyorum. Gtx780m şuan en iyisi, uzun vadede bütün oyunları yüksek grafikte açar.

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Ya hem MSI hemde Asus hiç kullanmadım. Şuan elimde bi laptop var ve çok eski
512MB Ram
54MB Ekran Kartı
40GB Harddisk
2004de almıştım
4 sene öncede masaüstü aldım. Masaüstü iyi ama her zaman evde olmuyorum. Üniversiteye gidiyorum. İyi birşey lazım.
Asusda ısınma problemi var diyorlar. Her bilgisayarda olurda Asusda biraz fazla varmış herhalde

erkan811

Üye
Kardes kendim Asus kullanıyorum ayrıca bu sektörün içindeyim ısınma her laptopta var ama inan Asus diğerlerine göre daha az isinir ayrıca Asus a sonuna kadar güvenebilirsin sağlamligi olsun performansı olsun ve Servis desteği olsun bence Asus al tavsiye ederim

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Şuan magazadayım diğer pclere bakıyorum. Hehralde bu pcyi alıp çıkacam. Şuan oyunlarada bakıyorum. Orjinal hastasıyım. Herşeyin orjinal olması lazım. Bakalım oyunlarla ne kadar tutacak. Herhalde 10.000 TL harcama yapacam :D

erkan811

Üye
Bütçen varsa en güzeli o zaten

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Laptobu aldım. 2TBlik harddisk aldım. Bide 1200Tlye yakın oyun aldım. Şuan Crysis 3ü oynuyorum. Herşey sonda hiç kasma falan yok. Muhteşem hızlı. 10 saniye gibi kısa bir sürede açılıyor. Isınmada şu an normal seviyede.

Üst Alt