laptop alcam yardımcı olursanız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samil40

Üye
    Konu Sahibi
laptop alcam yardımcı olursanız
ben 2.000 e kadar laptop alacağım sırf oyun için alıo sayılırım bu fiyata en iyi laptop olarak hangisini almalıyım

FATİH_58

FATİH_58

Üye
[h=1]Acer AS5750G-2434G64 Acer AS5755G-7676G75MNKS ikinciyi aldm tavsiye ederim iyidir[/h]

Superfan

Superfan

Üye
Acer ve Casper notebook önermiyorum.Oyun için en uygun laptopları Packard Bell ve MSI üretiyor.MSI çok duymamış olabilirsin ama korkma.Çok kaliteli bir firma.Teknik desteği iyi.2 Yıl garantili.

Pcdepo.com ve sanalmarketim.com adlı sitelerde MSI laptoplar satılıyor.Araştırmanızı öneririm.O fiyata uygun olarak GT650M 'li laptoplar var.Bunlarda çoğu oyunda iyi bir performans almanı sağlar.

Monster laptoplar var.Monster ülkemizde yeni gelişiyor.Ayrıca konfigürasyon seçeneği ile bazı özellikleri değiştirebilir ayrıca uzun bir süre bekleyebilirsen 750 TL ye varan indirimlerle sahip olabilirsin.Fakat monster için kasası çok kötü, sağlam olmadığı, çok ısındığı ve fanın çok gürültü yaptığı hakkında konuşmalar var.Senin kararın.İyice araştır.Hadi hayırlısı..

futbol123

futbol123

Üye
Tabikide monster.

samil40

Üye
    Konu Sahibi
msi ge620 dx-434 tr her oyunun sıkıntısız açar demi ben begendim :) sizce nası

FATİH_58

FATİH_58

Üye
acer aldım güzel biraz ısınıyo sadece o

- - - Eklendi - - -

packart bell acerin yan sanayisi

alpharry

alpharry

Üye
Acer ve Casper notebook önermiyorum.Oyun için en uygun laptopları Packard Bell ve MSI üretiyor.MSI çok duymamış olabilirsin ama korkma.Çok kaliteli bir firma.Teknik desteği iyi.2 Yıl garantili.

Pcdepo.com ve sanalmarketim.com adlı sitelerde MSI laptoplar satılıyor.Araştırmanızı öneririm.O fiyata uygun olarak GT650M 'li laptoplar var.Bunlarda çoğu oyunda iyi bir performans almanı sağlar.

Monster laptoplar var.Monster ülkemizde yeni gelişiyor.Ayrıca konfigürasyon seçeneği ile bazı özellikleri değiştirebilir ayrıca uzun bir süre bekleyebilirsen 750 TL ye varan indirimlerle sahip olabilirsin.Fakat monster için kasası çok kötü, sağlam olmadığı, çok ısındığı ve fanın çok gürültü yaptığı hakkında konuşmalar var.Senin kararın.İyice araştır.Hadi hayırlısı..

En iyi packard bell mi yok daha neler.Gel ben de bir tane var packard bell sana beleş vereyim.Kardeşler bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin sonra gidip boşu boşuna para vermesinler.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Ne olursa olsun markalari elestirirken F/P tarafindan bakmanin daha objektif olacagi kanisindayim. Her ne kadar bazi markalari tavsiye etmesemde (Casper, Exper vb) bunun altinda marka dusmanligi degil, genel kullanici goruslerindeki olumsuz donusler yatar.
Piyasa da yillardir bu isi yapan yabanci markalarla ayni fiyata satilmaya calisilan dusuk kaliteli malzeme kullanilmis, dogru durust Ar-Ge si yapilmamis fason uretimlerin uzerine sadece Markasini yapistiran firmalarin urunlerini tavsiye etmiyorum.
CLEVO isimli firmayla calisan Casper, Exper, AEG, Grundig, Arcelik, Beko ve Monster gibi firmalardan sadece Monsteri tavsiye ediyorum sebebi ise;

-Clevo'nun daha guclu ve ozellestirilebilir konfigurasyonlarini satiyor (Eurocom, Sager, vb Avrupali firmalar gibi)
-Satis sonrasi hizmetlerinden cok fazla sikayetci olan kullanici gormedim
-Daha profesyonel olmalari ve kullaniciya daha fazla onem vermeleri gibi...

Ulkemizde satilan diger yabanci markalari da kafamiza gore degil arastirarak elestirebilirsek daha adil olabilir ve daha net sonuclara ulasabiliriz.
Bir cok markanin modeline ait onlarca video ve inceleme yayinlaniyor, bir zahmet google ve youtube kullanarak inceleme sonuclarina ulasarak kendimizi ve arkadaslarimizi dogru yonlendirelim derim:oke:

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
futbol123

futbol123

Üye
Ne olursa olsun markalari elestirirken F/P tarafindan bakmanin daha objektif olacagi kanisindayim. Her ne kadar bazi markalari tavsiye etmesemde (Casper, Exper vb) bunun altinda marka dusmanligi degil, genel kullanici goruslerindeki olumsuz donusler yatar.
Piyasa da yillardir bu isi yapan yabanci markalarla ayni fiyata satilmaya calisilan dusuk kaliteli malzeme kullanilmis, dogru durust Ar-Ge si yapilmamis fason uretimlerin uzerine sadece Markasini yapistiran firmalarin urunlerini tavsiye etmiyorum.
CLEVO isimli firmayla calisan Casper, Exper, AEG, Grundig, Arcelik, Beko ve Monster gibi firmalardan sadece Monsteri tavsiye ediyorum sebebi ise;

-Clevo'nun daha guclu ve ozellestirilebilir konfigurasyonlarini satiyor (Eurocom, Sager, vb Avrupali firmalar gibi)

Ulkemizde satilan diger yabanci markalari da kafamiza gore degil arastirarak elestirebilirsek daha adil olabilir ve daha net sonuclara ulasabiliriz.
Bir cok markanin modeline ait onlarca video ve inceleme yayinlaniyor, bir zahmet google ve youtube kullanarak inceleme sonuclarina ulasarak kendimizi ve arkadaslarimizi dogru yonlendirelim derim:oke:
Benim laptopta grundig (clevo) çok memnunum hiç bir arıza vermedi şuana kadar :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
[QUOTE=" Tehlike ";4949110]
Benim laptopta grundig (clevo) çok memnunum hiç bir arıza vermedi şuana kadar :D
[/QUOTE]

Laptoptan kastin Netbook mu? ;)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
[QUOTE=" Tehlike ";4949128]
Notebook abi ;)
[/QUOTE]

Kazayla dusmustur bizim gezegene:hih:

Ozellikleri nedir? yada Clevonun hangi modeli :D

alpharry

alpharry

Üye

Kardeşim benim amacım çatışma çıkartmak değil tecrübeyle sabit bilgilerimi forumdaki arkadaşlarla paylaşmaktır.Söylediklerinin çoğuna katılıyorum(zaten üst konu olarak yayımlanan yazımda da görürsün)Benim tepki gösterdiğim nokta senin packard bell i övmen.Hayatımda herşeyi ince ayrıntısıyla araştırarak alırım.Packard Bell i araştırmadan aldım F/P açısından çok uygundu ama hayatımın teknoloji hatasını yapmışım.Özellik olarak çok rahat bir şekilde crysis 2 yi çalıştırabilecek güçte ama yazın açtığımda 5 dk içinde kapanıyordu oyun ısınmadan dolayı pc güvenlik önlemi olarak kendini kapatıyordu.(Soğutucu olmasına rağmen)Balkonda ise biraz oynayabiliyordum :D Ayrıca bilindiği üzere packard bell acerin yan ürünü ve acer ürettiği pclerin ısındığını kendi resmi sitesinden kabul etti.Sonuç olarak F/P açısından çok iyi olabilir ama 1 sene sonra verdiğiniz paraya acırsınız benim anlatmak istediğim mesele bu.Benim gibi insanlar mağdur olmasın diye çabalıyorum.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Kardeşim benim amacım çatışma çıkartmak değil tecrübeyle sabit bilgilerimi forumdaki arkadaşlarla paylaşmaktır.Söylediklerinin çoğuna katılıyorum(zaten üst konu olarak yayımlanan yazımda da görürsün)Benim tepki gösterdiğim nokta senin packard bell i övmen.Hayatımda herşeyi ince ayrıntısıyla araştırarak alırım.Packard Bell i araştırmadan aldım F/P açısından çok uygundu ama hayatımın teknoloji hatasını yapmışım.Özellik olarak çok rahat bir şekilde crysis 2 yi çalıştırabilecek güçte ama yazın açtığımda 5 dk içinde kapanıyordu oyun ısınmadan dolayı pc güvenlik önlemi olarak kendini kapatıyordu.(Soğutucu olmasına rağmen)Balkonda ise biraz oynayabiliyordum
:D Ayrıca bilindiği üzere packard bell acerin yan ürünü ve acer ürettiği pclerin ısındığını kendi resmi sitesinden kabul etti.Sonuç olarak F/P açısından çok iyi olabilir ama 1 sene sonra verdiğiniz paraya acırsınız benim anlatmak istediğim mesele bu.Benim gibi insanlar mağdur olmasın diye çabalıyorum.

Yazimi dikkatli okursan herhangi bir markayi ozellikle de Packardbell'i ovmedigimi gorebilirsin. Elbetteki amacinin catisma cikarmak olmadigi asikar ve bende seninle ayni dusunceyle bu forumda birseyler paylasmaya calisiyorum.
Urun secerken gosterdigin hassasiyet cogu teknoloji severde mevcut. Ki bazen cok incelememize ragmen yada anlik usengeclikle incelemeden aldigimiz urunlerde pismanliklar yasayabiliyoruz. Bu demek degildir ki o markaya ait tum urunler bu sekilde ve problemlidir. Problem varsa da tuketici olarak yasal haklarimiz cercevesinde problemli urunlerle ugrasabiliriz (ugrasmak zaman alici ve yorucu olabiliyor)
Ben sadece yazimi okuyan arkadaslari daha objektif olmaya davet etmeye calistim.:oke:

alpharry

alpharry

Üye
Yazimi dikkatli okursan herhangi bir markayi ozellikle de Packardbell'i ovmedigimi gorebilirsin. Elbetteki amacinin catisma cikarmak olmadigi asikar ve bende seninle ayni dusunceyle bu forumda birseyler paylasmaya calisiyorum.
Urun secerken gosterdigin hassasiyet cogu teknoloji severde mevcut. Ki bazen cok incelememize ragmen yada anlik usengeclikle incelemeden aldigimiz urunlerde pismanliklar yasayabiliyoruz. Bu demek degildir ki o markaya ait tum urunler bu sekilde ve problemlidir. Problem varsa da tuketici olarak yasal haklarimiz cercevesinde problemli urunlerle ugrasabiliriz (ugrasmak zaman alici ve yorucu olabiliyor)
Ben sadece yazimi okuyan arkadaslari daha objektif olmaya davet etmeye calistim.:oke:
''Oyun için en uygun laptopları Packard Bell ve MSI üretiyor'' Sen burda packard bell i oyun için övmüşsün sanki.ben de packard bell in kötü olduğunu bu konuda ağzımın yandığını belirttim.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
''Oyun için en uygun laptopları Packard Bell ve MSI üretiyor'' Sen burda packard bell i oyun için övmüşsün sanki.ben de packard bell in kötü olduğunu bu konuda ağzımın yandığını belirttim.

Konunun en basindan itibaren ne kadar dikkatli okudugun belli oluyor, catisma cikarmak istemedigini belirtmissin fakat tam tersini benim yazmadigim bir cumle benimmis gibi inat ederek devam ettiriyorsun. Biraz daha dikkatli olmani diliyor ve sana asagidaki yaziyi tekrar okumani tavsiye ediyorum.
Yeterli gelmezse konuda 1. sayfaya git ve tekrar bastan oku, kimin Packardbell ile ilgili cevabi yazdigini bir zahmet gor ;)

"karavahset 12:05:28 08.07.2012

Acer ve Casper notebook önermiyorum.Oyun için en uygun
laptopları Packard Bell ve MSI üretiyor.MSI çok duymamış
olabilirsin ama korkma.Çok kaliteli bir firma.Teknik desteği
iyi.2 Yıl garantili. Pcdepo.com ve sanalmarketim.com adlı sitelerde MSI
laptoplar satılıyor.Araştırmanızı öneririm.O fiyata uygun
olarak GT650M 'li laptoplar var.Bunlarda çoğu oyunda iyi
bir performans almanı sağlar. Monster laptoplar var.Monster ülkemizde yeni
gelişiyor.Ayrıca konfigürasyon seçeneği ile bazı özellikleri
değiştirebilir ayrıca uzun bir süre bekleyebilirsen 750 TL ye
varan indirimlerle sahip olabilirsin.Fakat monster için
kasası çok kötü, sağlam olmadığı, çok ısındığı ve fanın çok
gürültü yaptığı hakkında konuşmalar var.Senin kararın.İyice araştır.Hadi hayırlısı.. Monster"

Superfan

Superfan

Üye
Ver parayı al alienware.F/P için uygun laptoplar MSI packard bell.Senin laptop kötü olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt