Laptop alacağım öneriler...

Sponsorlu Bağlantılar

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
    Konu Sahibi
Laptop alacağım öneriler...
Slm arkadaşlar 15-20 gün içinde laptop alcam ama ne alacağımı bilmiyorum.Oyun oynamayı severim.Fiyat aralığı 750-1500 tl sizce bu kriterlere uyan en iyi laptop hangisi? :D

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek kimse yok mu?

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ;)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bi lenovo z500 e bak derim :oke:

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
    Konu Sahibi
http://www.teknosa.com/urunler/125032490/sony-sve1513b1ewceu-notebook

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
    Konu Sahibi
sağolun :D

erkan811

Üye
Asus k55v bak arkadaşım

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Slm arkadaşlar 15-20 gün içinde laptop alcam ama ne alacağımı bilmiyorum.Oyun oynamayı severim.Fiyat aralığı 750-1500 tl sizce bu kriterlere uyan en iyi laptop hangisi? :D

Arkadaşım eğer oyun oynamayı seviyosan işlemci olarak AMD almanı kesinlikle tavsiye etmem :) Ekran kartıda ATİ olmasın :) İşlemci oyunlarda verim almak istiyosan tabiki en iyisi Core i7 fakat bütçeye uygun istersen i5 veya i3 alabilirsin. RAM içinse, 4den aşağı alma :) Eğer pc yi toplatmıyosan zaten i5 işlemcili bir bilgisayarda 2gb ram olmaz :) eğer bilgisayarı toplatacaksan 4den aşağı RAM alma. Ekran kartı modelinden pek anlamam fakat sana KESİNLİKE SÖYLÜYORUM """"""""PAYLAŞIMSIZ EKRAN KARTI ALMA"""""" bak üstüne basa basa söylüyorum """""PAYLAŞIMSIZ EKRAN KARTI ALMA"""""" kesinlikle oyunlarda hiçbir işe yaramıyor ablamın laptopunun ekran kartında bu sorun olduğundan dolayı Pes 2013ü 800x600 den yukarı çekince grafik hatası veriyor.

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangisi maximum 1500 tl

Uhops

Uhops

Üye

hepsi gt645m li laptoplar ram ve hdd farkı var istediği seç şuan en iyi bunlar var heralde :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt