Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Laptop alacağım öneriler...
Sponsorlu Bağlantılar
Kaishakunin
Üye
Konu Sahibi
Laptop alacağım öneriler...
Slm arkadaşlar 15-20 gün içinde laptop alcam ama ne alacağımı bilmiyorum.Oyun oynamayı severim.Fiyat aralığı 750-1500 tl sizce bu kriterlere uyan en iyi laptop hangisi?
Slm arkadaşlar 15-20 gün içinde laptop alcam ama ne alacağımı bilmiyorum.Oyun oynamayı severim.Fiyat aralığı 750-1500 tl sizce bu kriterlere uyan en iyi laptop hangisi?
Arkadaşım eğer oyun oynamayı seviyosan işlemci olarak AMD almanı kesinlikle tavsiye etmem Ekran kartıda ATİ olmasın İşlemci oyunlarda verim almak istiyosan tabiki en iyisi Core i7 fakat bütçeye uygun istersen i5 veya i3 alabilirsin. RAM içinse, 4den aşağı alma Eğer pc yi toplatmıyosan zaten i5 işlemcili bir bilgisayarda 2gb ram olmaz eğer bilgisayarı toplatacaksan 4den aşağı RAM alma. Ekran kartı modelinden pek anlamam fakat sana KESİNLİKE SÖYLÜYORUM """"""""PAYLAŞIMSIZ EKRAN KARTI ALMA"""""" bak üstüne basa basa söylüyorum """""PAYLAŞIMSIZ EKRAN KARTI ALMA"""""" kesinlikle oyunlarda hiçbir işe yaramıyor ablamın laptopunun ekran kartında bu sorun olduğundan dolayı Pes 2013ü 800x600 den yukarı çekince grafik hatası veriyor.
Kaishakunin
Üye
Konu Sahibi
sizce hangisi maximum 1500 tl
Uhops
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hepsi gt645m li laptoplar ram ve hdd farkı var istediği seç şuan en iyi bunlar var heralde