Laptop ACİL tavsiyelerinizi bekliyorum...:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxmemoxx60

Üye
    Konu Sahibi
Laptop ACİL tavsiyelerinizi bekliyorum...:(
s.a arkadaşlar ben birtane laptop alacağım alacağım laptop özellikle oyun için yani pc uzun süre açık kalacak.!!! Tl max:1400. hp almaya karar vermiştim ama ısınma sorunu oluyomus laptop olarak casper ve exper de tavsiye edilmiyo sizce hangi marka ne gibi özellikli almalıyım
lütfen tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden herkeze teşekkürler..

futbol123

futbol123

Üye
yeni nesil hp lerde ısınma sorunu olmaz kaçırma bu notebook u özellikleri süper 1.sınıf ekran kartı tüm oyunları oynarsın yüksek seviyede i5 2410m işlemci gayet iyi 6gb ram 750 GB SATA HDD hayırlı olsun şimdiden kaçırma bu fırsatı bu fiyata bu özellikte laptop bulamassın normalde 1.800tl bu notebook

xxmemoxx60

Üye
    Konu Sahibi
Berke teşekurler eğer gerçekten ısınma sorunu dediğin gibi yoksa bu fırsatı değerlendırıcem :)

xxmemoxx60

Üye
    Konu Sahibi
hayır hiçbir sorun olmaz kaçırmayın yarına bitebilir kampanya
kardeş sn bu işleri takip ediyosun heralde ızmirliyim ve o mağza yok burda internetten de alış verişe güvenemiyorum bana mağazadan(bimekx, teknosa....) alabileceğim bisi önerirmisin son bir hafta...

futbol123

futbol123

Üye
kardeş sn bu işleri takip ediyosun heralde ızmirliyim ve o mağza yok burda internetten de alış verişe güvenemiyorum bana mağazadan(bimekx, teknosa....) alabileceğim bisi önerirmisin son bir hafta...

xxmemoxx60

Üye
    Konu Sahibi
hm biraz bekleyek ozaman yha :( çok sağol berke yardimların için. yeni kampanyalardan max:1400tl haberdar edersen çok makbule geçer :D

turanemrekoksal

turanemrekoksal

Kapalı Hesap
hayır hiçbir sorun olmaz kaçırmayın yarına bitebilir kampanya
kardeş bırak allah aşkına dv6 serilerinin hepsi deli gibi ısnıyo.yumurta kır pişir.
ben asusu tavsiye ederim.

futbol123

futbol123

Üye
kardeş bırak allah aşkına dv6 serilerinin hepsi deli gibi ısnıyo.yumurta kır pişir.
ben asusu tavsiye ederim.
o eskidendi kardeşim yeni nesil işlemcili ve ekran kartlı notebooklarda ısınma olayı falan olmuyor biri demiş hpler ısınıyor falan filan eski laptoplar tabiki ısınır yenilerde o sorun olmaz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt