LangSwitcher v1.5.3 S60v5 S^3 SymbianOS 9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LangSwitcher v1.5.3 S60v5 S^3 SymbianOS 9.x Signed
Eğer hızlı bir kısayol tuşuna basarak giriş dili geçiş izin Küçük uygulama. App varsayılan kırmızı düğmeye basarak uzun bir işlem için yapılandırılmıştır. Kısa bir basın atanır Tüm sistem fonksiyonları ve değişmiş olmayacak uygulamaları da hided olacak ya da kapalı.

Program konfigürasyonları:

- Anahtarını seçin. Verilen öğesi olarak dil geçiş için kullanılacak kısayol, atayın.
- Uzun basın. uzun basın hotkey programı tepki vereceği verilen maddenin (dil anahtarlama) aktivasyonu At.
- Autostart. Ya da telefon başında programın otomatik start kapalı.
- L-rüzgar. (A dokunmatik ekranlı cihazlar için!) Pencere haritalama kolu. Daha fazla bilgi de verilen kılavuzun ilgili bölümünde okuyabilirsiniz.
- Desteklenen diller. geçiş dahil olacak dil seçim.
- Kara liste. Tüm uygulamalarda hotkey işlenmesi bu seçenek aktif hale, bir istisna madde "programları için Kurallar" belirtilen sadece uygulamaları (bkz. paragraf. "Kurallar programları için") vardır.
- Beyaz liste. seni tüm uygulamalarda hotkey işlenmesi bu seçenek aktif hale, bir istisna madde "programları için Kurallar" belirtilen sadece uygulamaları (bkz. paragraf. "Kurallar programları için") vardır.
- Programlar için kurallar. "Kurallar" ile bu madde uygulamalarında atanır. kuralların kendi listelerinin siyah ve beyaz listeler için. program kuralları yılında (bir dokunmatik ekrana sahip cihazlar için) varsayılan ve pencere L-rüzgar davranışı ile dil atamak mümkündür.

Program kullanımı:



düzgün çalışması için onu yapılandırmanız gerekir. Bu şöyle yapılır.
Programda hangi olmadan yapılandırma programı çalışmıyor mümkün değil iki önemli öğe, onlar soldaki ünlem işareti ile işaretlenmiştir vardır.
ilk madde (Seç) tuşuna bir kısayol seçmek de. Değişiklikleri kaydetmek için "Tamam" a tıklayın, sonra istediğiniz tuşa basmanız gerekiyor Bunu yapmak için.
İkinci maddenin (Desteklenen diller) başta tarafından kullanılan giriş dilleri seçin ve sonuçları kaydetmek için bir anahtar "Ok" tuşuna basın.
Bu iki kalemin yapılandırmadan sonra program tamamen iş için hazırdır.
Ayrıca kullandığınız programın atanmasına ilişkin kurallar gerekebilir. Eğer kurallar tip, siyah veya beyaz listeler, seçmek ve "programları için Kuralları" kalemi de çok ihtiyaç duyduğu programları eklemek gerekiyor Bunu yapmak için. Bu iki ürün hakkında daha fazla bilgi, bu kılavuzdaki bölüm "Program konfigürasyonları" bölümüne bakın.

Ayrıca LS değiştirici Kullanımı:



Eğer bir sebepten dolayı, üçüncü taraflara yararlanabilirsiniz yerli işleyicisi hotkeys uygun değildir. E-serisi Örneğin posta, rehber veya ajanda kısayollar atamak için geçiş şansına sahipsiniz. Bunu yapmak için, ana uygulama LangSwitcher sen ve desteklenen diller belirtmelisiniz auto-run uygulamaları kapatmak için. Ve işleyicisi hotkeys LS değiştirici atayın.

Pencere L-rüzgar:

Pencere ona bir dokunuş ile dil geçiş için tasarlanmıştır.
Programın yapılandırma ilgili madde olarak tüm uygulamaların üstünde bir pencere seçebilirsiniz. Bu pencereyi devre dışı bırakırsanız, sizi, programlar için öğe "Kurallar içinde uygulama yapılandırması görünümünü configurate olabilir.
Eğer gerekli konumda bir pencere konumu basit sürükleyerek değiştirebilirsiniz.
Pencere boyutu da bu pencerenin aşırı sağ köşesinde 'yakalamak' ve ardından pencerenin istediğiniz boyuta sürükleyin kalemi için yapılandırılabilir.

What's new:

dokunmatik ekranlı cihazlar üzerinde dil arasında daha fazla doğru geçiş


Çeviri google translate
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: ChavRash


ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler. :oke:
 
rezgar

rezgar

Üye
Bu program ne işe yarıyor hiçbir şey anlamadım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt