lanet olsun !

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
lanet olsun !
1.Ben torrentsiz duramam
2. Film muzik indirmeden asla olmaz!!!
3. Ps me oyun indirmessem sıkılırım.
Lanet olsun jnterbet yasasini jnatlaruna ciyneyecegim. Ip mac hepsini gizleyecem indircem herseyi.

Hadi hacker ggruu kuralim.!!! Devletin pc lerni ele geçirelim

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97

bLnmz

bLnmz

Üye
Ne kadar engellenebilir ki?
İnternet insanın özgürlük alanıdır. Ben özgürce kullanmaya devam edeceğim.
İstedikleri yasayı çıkartmakta ÖZGÜRLER.

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
messevim

messevim

Üye
1.Ben torrentsiz duramam
Lanet olsun jnterbet yasasini jnatlaruna ciyneyecegim. Ip mac hepsini gizleyecem indircem herseyi.

Ne içtiysen ondan istiyorum..

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Haram değil mi kardeş?

Gizleyebileceğine gerçekten inanıyor musun?

Şu anda ıp adresini gizleyeilecek program göremedim gizleyen de en fazla 2 saat gizleyebiliyor tabi siz hep gizli zannediyorsunuz diğer bi denemede ise gizli diyor ama gizlemiyor :) Bu yüzden gizleyemez :)

Invoke

Invoke

Üye
Birden "hadam değil mi kardeş" diye çıkıştığına göre...

Birader, niye hep böyle yorumlarla geliyorsun? Adama "içmişsin, kafan iyi yazdıklarına bak" manasında bir cümle kurmuş olmadın mı? Ha o cümle o anlama gelmiyorsa o zaman tamam ben bilmiyorum, özür dilerim.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Disarida olunca interneti gözüm bile görmüyor,anca evdeyken yada bos vakitlerimde

messevim

messevim

Üye
Birader, niye hep böyle yorumlarla geliyorsun? Adama "içmişsin, kafan iyi yazdıklarına bak" manasında bir cümle kurmuş olmadın mı? Ha o cümle o anlama gelmiyorsa o zaman tamam ben bilmiyorum, özür dilerim.
Birader, niye sen milletin yorumlarına hep atlıyorsun. Ben o yorumu konu sahibine yaptım sana değil ki ?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Tartışmanızın nedeni çok gereksiz...

• Beğen
messevim

messevim

Üye
Özelden mi yapmıştın?

Biliyorum.
yahu arkadaş ben sakince gayet espirili bir şekil de sana belki su içmiştir nereden biliyorsun diyorum , sen hopluyor bildiğimi iddiaa etmedim zaten deyip işi cins bir şekil de ciddiye alıyorsun... iki defa dır bu atarlı konuşmalarına denk geliyorum. sosyal hayatında ki sorunlarını buraya yansıtmak zorunda değilsin. Burada gelede gidene atarlanacağına az insanlarla nasıl muhatap olunur onu öğrende gel. ne insanlar var arkadaş..
Tartışmanızın nedeni çok gereksiz...
İşte bunu git o yukarıda ki anlayışsız arkadaşa söyle

ismail

ismail

Üye
1.Ben torrentsiz duramam

1- Torrent kullanabilirsin biz torrenti yasaklamadık
2- Film ve müziklere o kadar emek ve para verirken sen bedava indiriyosun bu makbul müdür?
3- Aynı şey oyun içinde geçerli milyonlarca lira dönen bu yerde beleşe oynucan öyle mi?

Kısaca yasaya göre verilcek cevap budur :)

Ya bende oyun film müzik indirip izleyen oynayan dinleyen biriyim. Durumum bunların hepsini almaya yetmiyo ama bi bakıma kendimi çekip düşününce yanıcaz da diyorum ama genede yapıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Invoke

Invoke

Üye
yahu arkadaş ben sakince gayet espirili bir şekil de sana belki su içmiştir nereden biliyorsun diyorum , sen hopluyor bildiğimi iddiaa etmedim zaten deyip işi cins bir şekil de ciddiye alıyorsun... iki defa dır bu atarlı konuşmalarına denk geliyorum. sosyal hayatında ki sorunlarını buraya yansıtmak zorunda değilsin. Burada gelede gidene atarlanacağına az insanlarla nasıl muhatap olunur onu öğrende gel. ne insanlar var arkadaş..
İşte bunu git o yukarıda ki anlayışsız arkadaşa söyle

Ben olsam bilmeden konuşmazdım ama konuştun artık. Neyse, üzülme, belki hakkımı helal ederim.Ayrıca anlayışsız olduğumu düşünmüyorum. Bence sen anlayışsızsın ama umarım bir gün anlarsın. Ayrıca hiç sert konuşmadım sadece bir soğuk oldular ama bence yerindeydi.

Sizi ilgilendirmez ama Allah'a şükür, sosyal hayatımda da bir sorun yok.

asigsasi

asigsasi

Üye
sakin olun arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
messevim

messevim

Üye
Ben olsam bilmeden konuşmazdım ama konuştun artık. Neyse, üzülme, belki hakkımı helal ederim.Ayrıca anlayışsız olduğumu düşünmüyorum. Bence sen anlayışsızsın ama umarım bir gün anlarsın. Ayrıca hiç sert konuşmadım sadece bir soğuk oldular ama bence yerindeydi.

Sizi ilgilendirmez ama Allah'a şükür, sosyal hayatımda da bir sorun yok.
Giderken kapıyı kapatmayı unutma :)

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda ıp adresini gizleyeilecek program göremedim gizleyen de en fazla 2 saat gizleyebiliyor tabi siz hep gizli zannediyorsunuz diğer bi denemede ise gizli diyor ama gizlemiyor :) Bu yüzden gizleyemez :)
Programla yapcami kim dedi :eheYav actigim her konuda neden tartışma çıkıyor ....Okada para kazandilar birazda zarar etsinler :ehe
1- Torrent kullanabilirsin biz torrenti yasaklamadık
2- Film ve müziklere o kadar emek ve para verirken sen bedava indiriyosun bu makbul müdür?
3- Aynı şey oyun içinde geçerli milyonlarca lira dönen bu yerde beleşe oynucan öyle mi?

Kısaca yasaya göre verilcek cevap budur :)

Ya bende oyun film müzik indirip izleyen oynayan dinleyen biriyim. Durumum bunların hepsini almaya yetmiyo ama bi bakıma kendimi çekip düşününce yanıcaz da diyorum ama genede yapıyorum ...

esmeran3

esmeran3

Üye
Neyle yapacaksın peki ?