Lanet F akoru

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Lanet F akoru
arkadaşlar akorları yeni yeni öğrenmeye başladım internetten videolarla ders izliyorum fakat sorun şu f akoru basamıyorum 3-4 gündür uğraşıyorum yok işaret parmağımla 1. perdede bastığım tellereden tok ses geliyor tam basamıyorum nasıl yapacaz ya bunu bi taktiği yöntemi yok mu?

soyluozcan

Üye
Yok. Basmak için ne yaparsan yap basamazsın. 3 hafta sonra bir sabah kalkarsın, eline gitarı alırsın ve basabildiğini görürsün. Basabilmek için özel bir şey yapma. Sadece 1 günde bunu yapamayacağını bil. Sabret.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Yok. Basmak için ne yaparsan yap basamazsın. 3 hafta sonra bir sabah kalkarsın, eline gitarı alırsın ve basabildiğini görürsün. Basabilmek için özel bir şey yapma. Sadece 1 günde bunu yapamayacağını bil. Sabret.

Hadi ya tek yöntem zaman diyorsun yani :(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sana bare dediğim şey bu işte 1. perdedeki bütün telleri işaret parmağını 1. perdeye yatırarak yapıcaksın ama net ses gelmesi 2-3 ayını alır

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi

kadirertn

Üye
farklı basılış dene bare yerine işaret parmağınla alt 2 telin(mi ve si) 1. Perdesi orta parmak 3.telin(sol) 2.perdesi yüzük parmağı 4.telin(re)3. Perdesi ve serçe parmakta 5.telin(la) 3.perdesine bas ve baş parmaklada 6.telin(mi) 1perdesine bas basamıyorsan üstünde tut ve bastırma.. F basmış olursun:)

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
6 7 aydan once adam gıbı basamazsın...

Takipçi Satın Al

Üst Alt