Land Rover'dan, modüler dayanıklı cep telefonu: Explore

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Land Rover'dan, modüler dayanıklı cep telefonu: Explore
Otomobil dünyasının önemli ismleri arasında yer alan Land Rover firması, dayanıklılığı ve modüler yapısı ile dikkatleri üzerine çekecek olan Explore modelini tanıttı.


Otomobil dünyasının en önemli ve en lüks isimleri arasında yer alan Land Rover firması, bu sefer ise ultra dayanıklılığıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak olan bir akıllı cep telefonu modeli üzerinde çalışıyor. Hem sağlamlığı hem de modüler yapısıyla dikkatleri çekecek olan Land Rover Explore isimli cep telefonu, şirketin çalışma ortağı Bullitt tarafından gerçekleştirilecek.



2016 yılından beri bu iki firma arasında ortaklık süregelirken, Bullitt firması İngiltere merkezli güçlü dayanıklı telefon modelleri geliştiren bir şirket olarak biliniyor. Land Rover tasarımcılarının imzasını taşıyan Explore isimli bu modelde bu doğrultuda geliştirilecek.



Telefon ilk olarak güçlü bir GPS modülü ile birlikte satışa sunulacakken, bu modül Adventure Pack ismini taşıyacak. Modülün kendi özgü farklı bir bataryası yer alacakken, böylelikle çok daha güçlü ve gelişmiş bir GPS özelliği sunacak. ViewRanger Skyline teknolojisiyle birlikte arttırılmış gerçeklik özelliğine sahip olan bu GPS modülü, tıpkı cihazın olduğu gibi aşırı sıcaklığa, ani sıcaklık ile basınç değişimlerine ve düşürülmeye karşı dayanıklılık sergileyecek.



Telefonun ana hatlarını ele aldığımızda arka yüzü ile yan kenar tasarımlarının tıpkı Land Roverjeeplerinin önünde yer alan ızgara tasarımına benzediğini söyleyelim. Land Rover Explore isimli akıllı cep telefonu modelinin tanıtımının bu ay içerisinde düzenlenecek olan MWC 2018 etkinliği kapsamında gerçekleştirileceği ve cihazın fiyat etiketinin 800 dolar olacağı düşünülüyor.
Land Rover'dan, modüler dayanıklı cep telefonu: Explore
 


Üst Alt