Lancer mı, başka birşey mi ?????

Sponsorlu Bağlantılar

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim, bu da beni idare eder zaten

keano

Üye
Originally posted by the_patriot@Jul 19 2005, 12:33 AM
[post=112637]Quoted post[/post]​
aha..partner? he? abi nerden cikti bi anda...hehehehhe...hayirli olsun yaa. Ama gidip fransiz almissin :D sorun cikmaz insallah, kazasiz belasiz...ah ulen 2. bi mitsubishi'li olacak sitede diye seviniyodum kendi capimda..daha sana HKS filtre falan sey etcektik..naaptin be abi :D yiktin hayallerimi :'( :D

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by keano+Jul 19 2005, 07:28 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(keano &#064; Jul 19 2005, 07:28 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-the_patriot@Jul 19 2005, 12:33 AM
aha..partner? he? abi nerden cikti bi anda...hehehehhe...hayirli olsun yaa. Ama gidip fransiz almissin :D sorun cikmaz insallah, kazasiz belasiz...ah ulen 2. bi mitsubishi&#39;li olacak sitede diye seviniyodum kendi capimda..daha sana HKS filtre falan sey etcektik..naaptin be abi :D yiktin hayallerimi :&#39;( :D
[post=113063]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

sağol kardeş , lancer serviste sorun çıkardı, aksamında çatlak mı neyin buldular serviste vazgeçtim jeep almaya param yoktu bende yüksek olsun benim olsun dedim aldım, bunada modifiye fln uğraşıcaz yapabildiğimiz kadarıyla :)

Quattro

Quattro

Üye
Hayırlısı olsun ;;) Kazasız belasız inşallah.....

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
Originally posted by the_patriot+Jul 19 2005, 07:35 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(the_patriot &#064; Jul 19 2005, 07:35 PM)</div><div class='quotemain'>
Originally posted by keano@Jul 19 2005, 07:28 PM
<!--QuoteBegin-the_patriot
@Jul 19 2005, 12:33 AM

aha..partner? he? abi nerden cikti bi anda...hehehehhe...hayirli olsun yaa. Ama gidip fransiz almissin :D sorun cikmaz insallah, kazasiz belasiz...ah ulen 2. bi mitsubishi&#39;li olacak sitede diye seviniyodum kendi capimda..daha sana HKS filtre falan sey etcektik..naaptin be abi :D yiktin hayallerimi :&#39;( :D
[post=113063]Quoted post[/post]​

sağol kardeş , lancer serviste sorun çıkardı, aksamında çatlak mı neyin buldular serviste vazgeçtim jeep almaya param yoktu bende yüksek olsun benim olsun dedim aldım, bunada modifiye fln uğraşıcaz yapabildiğimiz kadarıyla :)
[post=113070]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

simdiki ticariler bineklere nal toplatiyo bosver ;;) gule gule kullan sorunlu araba alip servislerde surunmekten ticari alip kendi zevkine gore toplamak daha hayirlidir ;;) oof onun arkaya komple sunta kasa, icine sole 30luk 2 tane sub :ah: gumbur gumbur gezersin.. bide 16-17 jant, ona uygun ince yanakli kalin lastikler sole bi iki turladinmi piyasada tanir artik arabani ,ortaliin tozunu atarsin ;;)

midnight

midnight

Üye
Partner iyidir,hem de dizel gez gez fazla yakmaz,inşallah şu jeep&#39;e benzeyen modelinden almışsındır,az bi modifiyeyle muhteşem oluyor,ayrıca çekiş de canavar gibi.Ben de de 206 var hiç sorun çıkarmadı evelallah,sonra Peugeot&#39;un servis ağı da müthiştir.Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.. ;;)

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by midnight@Jul 19 2005, 09:25 PM
Partner iyidir,hem de dizel gez gez fazla yakmaz,inşallah şu jeep&#39;e benzeyen modelinden almışsındır,az bi modifiyeyle muhteşem oluyor,ayrıca çekiş de canavar gibi.Ben de de 206 var hiç sorun çıkarmadı evelallah,sonra Peugeot&#39;un servis ağı da müthiştir.Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.. ;;)
[post=113136]Quoted post[/post]​

sağolasın ama dizel almadım , dizelleri çok hantal kalıyor o tip araçların, 1.4 benzinlisini aldım , fazla para yer ama helal olsun

bir de size birşey sorucam partner ın arkasına merdiven oluyormu yaw, ama bagaj yukarıya doğru açılıyor

midnight

midnight

Üye
Walla eğer İstanbuldaysan Aksaray&#39;a git yürüyen merdiven bile yaparlar :lol2: ,sakın servise gitme fiyatlar çok yüksek&#33;&#33;&#33; Ben 206&#39;yı Aksaray&#39;da modifiye ettirmiştim çok ucuza maloldu,yalnız gez fiyat öğren. ;;)

burhanaydin

Üye
YILDIZLAR OTOMOTİV SATIŞ SÖZLEŞMESİNDE TAHRİFAT YAPARAK FAZLADAN 500 TL ALDI
4 ocak 2010 tarihinde yıldızlar otomotiv/mitsubishi bayii nden almış olduğum 2010 model mitsubishi lancer invite marka otomobilim için firma sahibi yaşar yıldız ile yapmış olduğum araç ön satış protokolünde 37000 tl olarak anlaşmış olmamıza karşın banka kredi onaylandıktan sonra vermiş olduğumuz 6000 tl peşinatın haricinde 31000 tl verecekken benden 31500 tl istediler.gerekçe olarakta satış elemanının yanlış fiyat verdiğini ve bu fiyata vermesi durumunda önder kılıçöz isimli satış elemanının hesabından bu parayı keseceğini söyledi.
eğer 37500 rakkamını kabul etmez isem verdiğim 6000 tl lik peşinatın geri ödenmeyeceğini ancak rakkamı kabul edersem de bana 500 tl değerinde philips marka zenon far hediye olarak takacağını söyledi.
bugün itibari ile 16 gün geçmesine ve kendilerini aramama rağmen hala beni aramıyorlar.bende durumu temsa ile paylaştım.sözleşme üzerinde oynama yaparak 0 olan rakkamı 5 olarak bariz şekilde değiştirilmiş olduğunu belirttim ama temsada bu noktada bayi ye bu konuda karışamayacaklarını sadece servis sorunlarında çözüm sağlayacaklarını beyan ettiler.
acilen zorla benden gasp edilen 500 tl nin iadesini rica ediyorum

Godfather

Godfather

Üye
Subaru daha güzelime geliyor :)

mekanik

Üye
yeni lancer evox görünüünde dışardan bakınca sorun yok ama iç dizaynı klasik sedan araba olduğunu baya bi belli ediyo... Ayrıca performansını hiç konuşmuyum bile... Civic neden düşün müyosun?

Üst Alt