Gulu Gulu
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
yok bu gece uyumadım . daha sabah izlemiştim haberdeRüya olmasın
Anladım ama yeşillendirme ne alaka?yok bu gece uyumadım . daha sabah izlemiştim haberde
orası ben de kalsınAnladım ama yeşillendirme ne alaka?
Bizde yeşil yok kırmızı varorası ben de kalsın
fişek mi demek istiyorsun?Bizde yeşil yok kırmızı var
Anladım ama caner erkin ne alaka?fişek mi demek istiyorsun?
tamam bana 2 tane caner erkin sarAnladım ama caner erkin ne alaka?
Bi tane var onunla da kartal ilgileniyor @SoulsEagletamam bana 2 tane caner erkin sar
o gelmeden bana yolla hemenBi tane var onunla da kartal ilgileniyor @SoulsEagle
kartal kaptı kaçtı verem mi bi ismail köybaşıo gelmeden bana yolla hemen
farketmezkartal kaptı kaçtı verem mi bi ismail köybaşı
Hasan ali de verebilirim formda şu sıralarfarketmezama ben fişek istiyordum kafa yapanından
sadece ali aliyim benHasan ali de verebilirim formda şu sıralar
onun gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum ama sirkeli bir şeydi@Gulu Gulu Eğer yapay sirke yapmışsa amerigaya göndermezler, onlar ne yapsın yapay sirkeyi
Bizim ülkemizde doğal birşey kalmadı yani ancak burada olur böyle yapay ürünler, bizden başkası tüketmez
Salla gitsin boş ver, memleketimi çok seviyorum ama hiçbir habere inanmıyorum, itibar da etmiyorum.onun gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum ama sirkeli bir şeydi
instagramdan ülke yöneteceklerSalla gitsin boş ver, memleketimi çok seviyorum ama hiçbir habere inanmıyorum, itibar da etmiyorum.
Medya bir kişinin elinden yönetiliyor istedikleri vezir, istemedikleri rezil bir vaziyette.
18 yaşında ortaöğretim tahsili olan milletvekili oluyor, sen sirkeyi boş ver sirkeci bahane çoluk çocuk şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?