Lampard: "Öncelik Federasyon Kupası"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lampard: "Öncelik Federasyon Kupası"
Chelsea ilerleyen günlerde 2 önemli final mücadelesine çıkacak. Federasyon Kupası finalinde Liverpool ile karşılaştıktan sonra Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi finali oynayacak olan Chelsea'de başarılı orta saha oyuncusu Frank Lampard, iki kupayı da kazanmak istediklerini belirtti.

İki kupayı da müzelerine götürmek istediklerini belirten Frank Lampard, Sky Sports'a yaptığı açıklamada, "Önümüzde 2 tane çok önemli final maçları var. Bunlardan ilkini kazanıp ikincisine daha moralli gitmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi finali çok zor olacaktır ancak şu an bunu düşünmüyoruz. Önce Federasyon Kupası'nı kazanmalıyız. Sahaya herşeyimizi koymalıyız ve Şampiyonlar Ligi düşüncelerimizi şu anda ikinci planda tutmalıyız." ifadelerini kullandı.

Didier Drogba ve Fernando Torres'in performanslarının takıma olumlu etki yaptığını söyleyen Lampard, "İkisine de sahip olduğumuz için şanslıyız. Didier yıllardır takım için çok önemli bir oyuncu olmayı başardı. En önemli mücadelerde takım için çok olumlu işlere imza attı. Fernando ise son zamanlarda formunu çok yükseltti. Şüphesiz ki çok kaliteli bir forvet." şeklinde konuştu.

Wembley Stadı'nda oynanacak Federasyon Kupası Finali 5 Mayıs tarihinde Chelsea ile Liverpool arasında oynanacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt