Lamborghini Urus

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Lamborghini Urus



Audi şefi Rupert Stadler’den.
Onlarca dedikodu ve spekülasyondan sonra tam meraktan çatlıyorduk ki, Lamborghini’nin resmi onayı imdadımıza yetişti. Efsane İtalyan oto üreticisi Lamborghini’nin tasarladığı Urus adlı konseptin üretim versiyonu en sonunda onaylandı!
Bu bizler için son derece önemli duyuru Audi şefi Rupert Stadler tarafından yapılırken Lamborghini’nin yıl dönümü turuna neşe ve sevinç getirdi. Urus adlı konsept modelinin üretim versiyonunun oto galerilerindeki yerini 2017 yılı içerisinde alacağı haberi, tüm dünya basınında hızla yayıldı.
Hatırlatma olarak Urus konsepti geçtiğimiz sene Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı ve LM002 adlı modelin ruhuna yeniden can vereceği belirtilmişti. 600 beygirlik motoru ile çift debriyajlı şanzımana bağlanan aracın sürekli dört çeker sürüş sistemi, onu tutulamaz bir hız ve kıvraklık makinesi yapıyor doğrusu. Urus’un ayarlanabilir süspansiyonları da bulunuyor. İnanılmaz ve devasa bir biçimde 24 inçlik jantlara ev sahipliği yapan araca, içindeki gücü dışarıya püskürtebilmesi için ancak dört çıkışlı egzost sistemi yeterli olurdu açıkçası. Lamborghini denince ilk olarak akla gelen eşsiz ve şık arka uç tasarımı, Lamborghini Urus’un arka difüzörü ve bagaj kapağına monteli spoyleri ile hiç bozulmadan devam ediyor.
Şubat ayında yayınlanan bir rapora göre aracın üretim versiyonu, toplamda 680 beygir güce sahip olabilmek adına V8’lik bir motor ve elektrik motorlarını bir arada kullanabilir. Lamborghini patronu Stephan Winkelmann’ın sözlerine göre Urus bir başka çeşit motor ile de sunulabilir, ancak bu ikinci opsiyon hakkında henüz herhangi bir bilgi veya detayımız ne yazık ki bulunmuyor…
 


Üst Alt