Lamba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedFactions

RedFactions

Üye
    Konu Sahibi
Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim..Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: ‘Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa.’

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hakketen yurdum polisini alkışlamak geldi içimden :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Vay be :D

RedFactions

RedFactions

Üye
    Konu Sahibi
Fıkra işte :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzeldi. Bir tanede ben paylaşayım.

Şoförün biri trafik sıkışık iken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur...

Polis ;
- "beyaz uno çek kardeşim park yasak" gibilerinden bir anons yapar, şoför el kol hareketleri ile abi ekmek almaya geçiyom hemen çikacam der!

Yarim saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu patlatır.
- "unocu ekmek nerde lan"

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
:ehe:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:ehe

RedFactions

RedFactions

Üye
    Konu Sahibi
Güzeldi. Bir tanede ben paylaşayım.

Şoförün biri trafik sıkışık iken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur...

Polis ;
- "beyaz uno çek kardeşim park yasak" gibilerinden bir anons yapar, şoför el kol hareketleri ile abi ekmek almaya geçiyom hemen çikacam der!

Yarim saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu patlatır.
- "unocu ekmek nerde lan"

:ehe:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Arzunur

Üye
Harika

RedFactions

RedFactions

Üye
    Konu Sahibi
:).

M. tAHA

M. tAHA

Üye

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bir tanede ben anlatayım ''Polis bankanın önüne yanlış parkeden aracın plakasını anons eder. Aracın sahibi ATM nin önünden el kol işaretiyle para çektiğini söylemeye çalışır. Yurdum polisi cevabı patlatır --Yüz lira fazla çek, ceza yazıyorum''

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve OttomaN TigeR
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bir tanede ben anlatayım ''Polis bankanın önüne yanlış parkeden aracın plakasını anons eder. Aracın sahibi ATM nin önünden el kol işaretiyle para çektiğini söylemeye çalışır. Yurdum polisi cevabı patlatır --Yüz lira fazla çek, ceza yazıyorum''

puhahaa :) lafı oturtmuş gomserim

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

rüşvet ister gibi... :naughty:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
RedFactions

RedFactions

Üye
    Konu Sahibi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt