Lamar Odom'un kontratı kulüpte!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Lamar Odom'un kontratı kulüpte!
Basketbolda Beşiktaş Milangaz'ın NBA'den 3. transferi olacak Lamar Odom'un kontratının siyah-beyazlı kulübe ulaştığı açıklandı.

Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, "Odom'un kontratı geldi, kulüp avukatları inceliyor, daha sonra kulüp yönetim kurulu karar verecek" dedi.
Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, Odom'un kontratının kendilerine ulaştığını, kulüp avukatlarının bu kontratı incelediğini ve daha sonra kulüp yönetim kurulunun bu transfere karar vereceğini söyledi.
Ataman, kontrattaki detaylara bakıldığını ve NBA'de lokavt bitene kadar anlaşma sağladığı Lamar Odom'u hafta sonu Türkiye'ye getirmeye çalışacaklarını dile getirdi.
Sezon başında New Jersey Nets'ten Deron Williams'ı transfer eden Beşiktaş Milangaz, daha sonra Cleveland Cavaliers'den Türk oyuncu Semih Erden'i renklerine bağlamıştı. Ancak siyah-beyazlı ekip, Semih'in FIBA EuroChallenge Kupası'nda Göttingen ile yapılan maçta sakatlanması sonrası uzun oyuncu arayışlarına girmişti. Kevin Love, Marcin Gortat, Loul Deng ve Brook Lopez isimleriyle görüşmelerde bulunan Beşiktaş Milangaz, görüştüğü bir diğer isim olan Lamar Odom ile anlaşma sağlamıştı.
NBA'de Los Angeles Lakers forması giyen Lamar Odom, İstanbul'un ev sahipliği yaptığı 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda final maçında Türkiye'yi mağlup ederek şampiyon olan ABD Milli Takımı'nın önemli oyuncularından biri olarak dikkati çekmişti
 

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
382
scarface006
India
Cevap
3
Görüntüleme
441
Amaru Shady
haltie
Cevap
9
Görüntüleme
474
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
22
Görüntüleme
1K
DiaBLoS
JaNbErG
Cevap
0
Görüntüleme
393
JaNbErG


Üst Alt