Lady Gaga, İlluminati ve İyi Uykular !!

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

cukuleaks

Üye
bunu yazan arkadaş benle ilteişime geçerse çok süper olacak. Benimde yazacağım bir çok şey var.....

15097

15097

Üye
Ben inanıyorum buna :hmmm gercekten.zaten kadın bi tuhaf :hmmm

cukuleaks

Üye
Bende hharp hakkında yazacağım.

question555

question555

Üye
n70 in 'web'inde dosyaların üzerinde göz var...

cardanadam

cardanadam

Üye
daha öncede okudum bunları ve hatta youtube da 25 kare yazınca bununla ilgili bir sürü bilgi var o günden beri her şeye dikkat eder oldum özellikle carton network kanalında bile denk geldim ve çocuğuma o kanalı izletmiyorum artık

serecans

serecans

Üye
gittigidiyor sitesinin amblemin dede tek göz var bu satış taktiği olabilir mi

hrn_07

hrn_07

Üye
hani bu konunun devamını açıyordun ?

full force

full force

Üye
bu illuminatiye nasıl üye olunuyor :D

varrick

varrick

Üye
Arkadasim Yu-gi-oh uda eklersen sevinirim.
Ondakiler sunlar --
-Kartlar vs.vs.
-Piramit var bide . Hem cizgifilm baslarken hemde boynunda tasiyor !!!!!!!

Dikkat...

Vede Bakugan !!!!!
Ben 10 o-mitrix in icide ucgen vs vs ...

+++++ daha neler neler !!

- - - Eklendi - - -

Bu konuyu acan arkadasim eger kotu bir amacin varsa allah belani versin . Eger iyi niyetle yazmissan allah senden razi olsun bizi bilgilendirdigin icin Hani diyorlar ya illuminati burdayiz diyo... Seninde bunu acikca soylemen bana çok koydu...

Artik kime inanacagimi bilmiyorum :cigara: :cigara: :cigara:

- - - Eklendi - - -

Bu konuyu acan arkadasim eger kotu bir amacin varsa allah belani versin . Eger iyi niyetle yazmissan allah senden razi olsun bizi bilgilendirdigin icin Hani diyorlar ya illuminati burdayiz diyo... Seninde bunu acikca soylemen bana çok koydu...

Artik kime inanacagimi bilmiyorum :cigara: :cigara: :cigara:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
boyle seyler yari gercek yari susleme fazla takilmayin. kesin bi orgut olduguna inanmiyorum ama belli cikarlarin catisinda toplanan kisi ya da toplumlarin genel adi. goz dagi vermek her zaman ilgi ceker ve ustun kilar sabirli ve iyi planlar yapan bi topluluk o kart olayinin aynisini gerceklestirebilir siradan denebilir bence. dunyayi degistirme amaci var ve onceden mantikli planlar kurmuslar ve gerceklestirmek icin ellerinden geleni de yapiyorlar bizim hayranligimiz da onlari yuceltiyor sadece. bunlar zekice ve detayli bilgi oldugu surece aciklanabilir seyler. siradisi bulmuyorum. benim de ilgimi cekiyo bazi basliklar. yazilar videolar var internette okumak zevk veriyo frkli dusunduruyo. amerikanin oyunlari bunlar bence onemli olan dine ve mantiga uygun yasamak bu kotu niyetli kisilerle basa cikmak icin birebir. kurani arastirin daha ilginc seyler bulursunuz inanin.

-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
incisozluk.net e girin en altta solda göz işareti var grimsi renkte ona basın . karşınıza çıkan sayfada piramitin gözüne tıklayın. şifre isteyeecek sizden. 1776 yazın ve giriş yapın.

lolaman

lolaman

Üye
incisozluk.net e girin en altta solda göz işareti var grimsi renkte ona basın . karşınıza çıkan sayfada piramitin gözüne tıklayın. şifre isteyeecek sizden. 1776 yazın ve giriş yapın.
o uyudu. yeniden doğanlar Dünya'ya yayıldı ve acizleri kandırdı. ekinleri ateşe kurban ettiler. o unutuldu. kutsal sözler unutuldu. yeni dünyada onlar artık yoktu. o uyandı. yeni çağ başladı.Book of Divinity
E.v.v 13,13

- - - Eklendi - - -

o uyudu. yeniden doğanlar Dünya'ya yayıldı ve acizleri kandırdı. ekinleri ateşe kurban ettiler. o unutuldu. kutsal sözler unutuldu. yeni dünyada onlar artık yoktu. o uyandı.yeni çağ başladı.Book of Divinity
E.v.v 13,13
yazıyı seçin beyaz yazmışım :D

ibrahimfirat

ibrahimfirat

Üye
neler varmıs neler

askinaeskiya04

Üye
Paylaşım çok başarılı teşekkürler

Üst Alt