La Liga'nın en büyüğü Barcelona oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
La Liga'nın en büyüğü Barcelona oldu
Şampiyonluk için gereken bir puanı tek golle alan Barcelona tarihindeki 21. La Liga şampiyonluğunu kazandı.















La Liga'nın 36. haftasında Barcelona'nın Levante'yle oynadığı şampiyonluk maçında Katalan ekibi şampiyonluk için gereken 1-1 ile bir puanı aldı ve mutlu sona ulaştı.
11. dakikada Levanteli Felipe Caicedo'nun ortasında Valdo'nun vuruşu sağdan auta çıktı. Bir süre rölantide giden maçta sessizlik 28. dakikada bozuldu.

Orta saha çizgisinin yakınında topu ileride koşan Seydou Keita'ya havadan gönderen Xavi'nin pasını Keita kafasıyla aşırtarak rakip filelere gönderdi ve Barcelona deplasmanda öne geçti: 0-1. Ev sahibi ekip durumu 41. dakikada eşitlemeyi başardı. Geriden gelen pasa koşan Felipe Caicedo'yla beraber topa koşan Gerard Pique ile kaleci Victor Valdes bir anlaşmazlık yaşayınca top Caicedo'nun önünde kaldı, Ekvadorlu oyuncu da zorlanmadan golünü attı: 1-1. İlk yarı bu skorla bitti.
İkinci yarıda, 58. dakikada art arda çalımlarla rakip ceza sahasına giren Messi'nin şutu direkten döndü; bu şut ağlarla buluşmuş olsaydı muazzam bir gol izlemiş olacaktık. 69. dakikada Messi'nin kullandığı serbest vuruş üstten auta çıktı. 72. dakikada Messi bir slalom golünü daha kaçırdı. Topu ayağına aldıktan sonra hızlı çalımlarla ceza sahası çizgisine doğru yaklaşan Arjantinli yıldızın şutu yandan dışarı çıktı ve Barcelona korner kazandı. Fakat Katalan ekibi bu kornerden yararlanamadı. Son dakikalarda top çeviren Barcelona maçı kazanamadı fakat şampiyonluk için gereken bir puanı çıkardı. Böylece Barcelona La Liga'da 21. şampiyonluğunu kazanmış oldu.
 


'Patron

'Patron

Üye
Bileklerinin hakkıyla kazandılar.Tebrikler Barcelona ya.
 
arslansem

arslansem

Üye
Sürpriz olmadı Mourinho'da yetmedi sonuç değişmedi :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
232
Eren Değerli
Baydırman
Cevap
3
Görüntüleme
525
Baydırman
Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
379
Sekonet


Üst Alt