Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi la gel bi bak beğenmezsen geri çık :) simdi kitaptan 40 sayfa word e gececegim çok uzun sürecek. Onun bi programı var mi hemen taratip word e geçirecek. Ama hoca anlamayacak..
simdi kitaptan 40 sayfa word e gececegim çok uzun sürecek. Onun bi programı var mi hemen taratip word e geçirecek. Ama hoca anlamayacak..
crazy_oruc Üye tarayıcıdan olmuyor mu hani şu kağıdı koyuyorsun da önüne düzenlenebilir bi şekilde çıkartıyo yazıyı
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi evet varmış böyle pro . - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: bunu ne ile yapmayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... hoca ödev verdi 40 sayfayi word e yazacağım. - - - Eklendi - - - crazy_oruc' Alıntı: tarayıcıdan olmuyor mu hani şu kağıdı koyuyorsun da önüne düzenlenebilir bi şekilde çıkartıyo yazıyı Genişletmek için tıkla ... o sadece resim halinde olur ki hoca anlar onu. Direk ben yazmışim gibi anlamamasi lazım.
evet varmış böyle pro . - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: bunu ne ile yapmayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... hoca ödev verdi 40 sayfayi word e yazacağım. - - - Eklendi - - - crazy_oruc' Alıntı: tarayıcıdan olmuyor mu hani şu kağıdı koyuyorsun da önüne düzenlenebilir bi şekilde çıkartıyo yazıyı Genişletmek için tıkla ... o sadece resim halinde olur ki hoca anlar onu. Direk ben yazmışim gibi anlamamasi lazım.
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi otostopçu' Alıntı: ohyş işine yarayabilir dostum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sağol dostum ama pro lazım ayrıca ona. Daha başka yöntem var mi
otostopçu' Alıntı: ohyş işine yarayabilir dostum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sağol dostum ama pro lazım ayrıca ona. Daha başka yöntem var mi
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi otostopçu' Alıntı: world üzerinden sayfaları taratarak yapıyorsun ayrrıca program lazım değil Genişletmek için tıkla ... offıce 2010 var bende OCR gerekli diyor verdiğin site de
otostopçu' Alıntı: world üzerinden sayfaları taratarak yapıyorsun ayrrıca program lazım değil Genişletmek için tıkla ... offıce 2010 var bende OCR gerekli diyor verdiğin site de
1STayTRue35 Üye Arkadaşım adam gibi yaz işte sayfaları... Bu konuyu açana ve bekleyene kadar yarısına gelmiş olurdun şimdiye kadar.Kendin yaz hem öğrenmiş olursun kolaya kaçma..
Arkadaşım adam gibi yaz işte sayfaları... Bu konuyu açana ve bekleyene kadar yarısına gelmiş olurdun şimdiye kadar.Kendin yaz hem öğrenmiş olursun kolaya kaçma..
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi 1STayTRue35' Alıntı: Arkadaşım adam gibi yaz işte sayfaları... Bu konuyu açana ve bekleyene kadar yarısına gelmiş olurdun şimdiye kadar.Kendin yaz hem öğrenmiş olursun kolaya kaçma.. Genişletmek için tıkla ... haklısın ama çok uzun ya
1STayTRue35' Alıntı: Arkadaşım adam gibi yaz işte sayfaları... Bu konuyu açana ve bekleyene kadar yarısına gelmiş olurdun şimdiye kadar.Kendin yaz hem öğrenmiş olursun kolaya kaçma.. Genişletmek için tıkla ... haklısın ama çok uzun ya
1STayTRue35 Üye 10baros10' Alıntı: haklısın ama çok uzun ya Genişletmek için tıkla ... Ben geçen dönem 72 sayfalık araştırma ödevi yazdım sen bunu mu yazamayacaksın...
10baros10' Alıntı: haklısın ama çok uzun ya Genişletmek için tıkla ... Ben geçen dönem 72 sayfalık araştırma ödevi yazdım sen bunu mu yazamayacaksın...
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi 1STayTRue35' Alıntı: Ben geçen dönem 72 sayfalık araştırma ödevi yazdım sen bunu mu yazamayacaksın... Genişletmek için tıkla ... doğru diyorsun.
1STayTRue35' Alıntı: Ben geçen dönem 72 sayfalık araştırma ödevi yazdım sen bunu mu yazamayacaksın... Genişletmek için tıkla ... doğru diyorsun.
1STayTRue35 Üye 10baros10' Alıntı: doğru diyorsun. Genişletmek için tıkla ... Üşenme kardeşim bu tür konularda kolaya kaçarsan zararlı sen çıkarsın kendi kendini kandırma bence.
10baros10' Alıntı: doğru diyorsun. Genişletmek için tıkla ... Üşenme kardeşim bu tür konularda kolaya kaçarsan zararlı sen çıkarsın kendi kendini kandırma bence.
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi 1STayTRue35' Alıntı: Üşenme kardeşim bu tür konularda kolaya kaçarsan zararlı sen çıkarsın kendi kendini kandırma bence. Genişletmek için tıkla ... doğru diyorsun dostum diğerlerinin hakkına girmemek lazım.
1STayTRue35' Alıntı: Üşenme kardeşim bu tür konularda kolaya kaçarsan zararlı sen çıkarsın kendi kendini kandırma bence. Genişletmek için tıkla ... doğru diyorsun dostum diğerlerinin hakkına girmemek lazım.
1STayTRue35 Üye 10baros10' Alıntı: doğru diyorsun dostum diğerlerinin hakkına girmemek lazım. Genişletmek için tıkla ... Tabi kardeş bizde öğrenciyiz otur bilgisayarın başına, aç müziğini, al çayını kahveni yanına başla yavaş yavaş yazmaya...
10baros10' Alıntı: doğru diyorsun dostum diğerlerinin hakkına girmemek lazım. Genişletmek için tıkla ... Tabi kardeş bizde öğrenciyiz otur bilgisayarın başına, aç müziğini, al çayını kahveni yanına başla yavaş yavaş yazmaya...
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi .Kerasus.' Alıntı: kitabı ebook şeklinde bul netten Genişletmek için tıkla ... şeytana uydurma beni
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi jackalmami' Alıntı: Ya siz buna bakmayın. Bu adam yardım müptelası olmuş. Gerekmese bile istiyor. Genişletmek için tıkla ... o kadar da değil la
jackalmami' Alıntı: Ya siz buna bakmayın. Bu adam yardım müptelası olmuş. Gerekmese bile istiyor. Genişletmek için tıkla ... o kadar da değil la