PureFood
Üye
ALLAH'dan note 2 almışım biliyorum nokia nın böle hatalar sunacağını. Sırf saten eskiden kullandım die hatrı vardı nokia nın o da yok artık![]()
Ortalığı germeye lüzum yok arkadaşım elektronikte herşey şans işi.
ALLAH'dan note 2 almışım biliyorum nokia nın böle hatalar sunacağını. Sırf saten eskiden kullandım die hatrı vardı nokia nın o da yok artık![]()
soranmı oldu sana??? senin kullandığın markadada sorun çıkıyor merak etme!!!ALLAH'dan note 2 almışım biliyorum nokia nın böle hatalar sunacağını. Sırf saten eskiden kullandım die hatrı vardı nokia nın o da yok artık![]()
Tamamen şans işi ben sony fotoğram makina sı aldım doğru düzgün kullanamadım
Ortalığı germeye lüzum yok arkadaşım elektronikte herşey şans işi.
Arkadaşlar çok yanlış düşünüyorsunuz size şöyle izah edeyim.
Bir alet ne kadar çok satılırsa hatalı telefon miktarı buna paralel olarak artar. Örnek :
Bir telefon 20 milyon tane satılsa bunun %9'u hatalı olsa ki bu çok normal birşey.
Binlerce hatalı cihaz olur. Bir de böyle düşünün.
hadi canım? samsung ta hiç hata çıkmıyor öyle mi? hiç bir cihaz kusursuz olmaz.

Evet çıkmıyor diyen yalan söyler haklısın kardeşim S3 aldı da servisten çıkmıyor maşallah
hadi canım? samsung ta hiç hata çıkmıyor öyle mi? hiç bir cihaz kusursuz olmaz.
Kapak...Bizim bir arkadaşım babası teknik serviste çalışıyor. Diyo ki kolilerle S III var![]()
30 milyon satılan cihazdan bırakın da 920'den daha fazla bozuk çıksın![]()
şimdi sana küfretcekler baksana gereginliğe en iyisi hep ellerinde olan diye düşünüyorlar.