L920 Sistem çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
    Konu Sahibi
L920 Sistem çöktü
Telefonum gayet normal çalışırken şarja takıp yarı açık çekmeceye koymuştum. sonra şarjdayken çeşitli mail,mesaj vb.leri geldi bende gelen mesajlara bakmak için elime aldığımda birden dokunmatik ekran devre dışı kalmıştı. ama tamamen kitlenmemişti.ses kısmaya bastığımda kısılıyordu güç tuşuna bastığımda saat ekranı çıkıyordu. ama sonra saati dokunarak kaldıramadım.

Sonra bende ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak yeniden başlattığımda mavi ekranla karşılaştım.

Telefon brickmi oldu ne oldu çöktümü? nokia shoptan almıştım. oraya mı götüreyim yoksa bir çözüm var mı?

İnternette çeşitli işletim format atma yöntemleri var mış bunları yapsam mı yapmasammı bilemedim garanti dışı kalır mı?
zaten işletim sistemi 1.9 gb civarı indirmeye çalıştım inmedi takıldı bir yerde.

araştırırken sorunun bir benzerinin videosunu da buldum.

[video=youtube;PRAppNtFeUE]http://www.youtube.com/watch?v=PRAppNtFeUE[/video]

yigitsen

Üye
işin zor kardes

bence aldıgın yere götür

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Geçmiş Olsun Direk Garantiye Götür

pirenuri

pirenuri

Üye
direk aldığın yere götür derim hiç sorun olmaz benim 701 dede buna benzer bişi oluyordu nokia yazısı geliyor sonra kutucuklar dolup tekrar kapanıp tekrar nokia yazısı geliyordu verdim garantiye karşıladı. sende ver nokia shop a durumu anlat zaten yeni cihaz yapmak zorundalar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Flaşlama ile düzelir gibi duruyor.
Ama flaşlama işini bilmiyorsan, servisine götürmen daha mantıklı olur.
Sistemi 5dk'da flaşlayıp verirler. :hmmm

pirenuri

pirenuri

Üye
ben 701 i verdiğimde adam bana git gazi caddesinde dolaş 1-2 saat gel al dediydi :D 1 saat sonra gittim vermişlerdi telefonu :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Geçmiş olsun düzelir kafana takma

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
geçmiş olsun inşallah ciddi bir durum değildir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Geçmiş olsun.

- - - Eklendi - - -

Böyle durumlarda Nokia çok iyi arkadaşın telefonu bozuldu yenisini gönderdiler.

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
    Konu Sahibi
Şu sembol çıktı...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne güzel ;)

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
    Konu Sahibi
telefonu garantiye verdim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
düzelir sorun olmaz umarım halletmelri lazım çünki

dookie85

dookie85

Üye

benim mesela kardeşim

ne kadar çok kişi yepyeni telefonda sorun yaşamış Allah Allah.
ben de iyiden iyiye niyetleniyorum lumia almaya, zaten o yüzden buraya üye oldum bilgilenmek için. ama çok sorun yaşayan var moralim bozuluyor. elektronik cihaz konusunda çok şanssızımdır. daha geçen bimden laptop almıştık sorunlu çıktı verdik, en yakın bu oldu evveliyattaki şanssızlıklarıma değinmiyorum bile. çok geriliyorum ya. Allah kolaylık versin konu sahibi arkadaşa da.

inferno

Üye
telefon ya sente attırmış yada conta yakmış düzeltip verirler ;):oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ne kadar çok kişi yepyeni telefonda sorun yaşamış Allah Allah.
ben de iyiden iyiye niyetleniyorum lumia almaya, zaten o yüzden buraya üye oldum bilgilenmek için. ama çok sorun yaşayan var moralim bozuluyor. elektronik cihaz konusunda çok şanssızımdır. daha geçen bimden laptop almıştık sorunlu çıktı verdik, en yakın bu oldu evveliyattaki şanssızlıklarıma değinmiyorum bile. çok geriliyorum ya. Allah kolaylık versin konu sahibi arkadaşa da.

burada genellikle sorunlar ve cozumleri konuşulur bu yuzden cok sorun yaşayan varmiş gibi gozukebilir. Fakat hic sorun yaşamayanlar da var. Zaten olan sorunlar ve eksikliklerin bir cogu bugunlerde gelicek olan guncellemeyle duzeltilecek. İciniz rahat olsun.

remzi33

remzi33

Üye
bnim cihazdaki sorunu çoğu arkadaşbiliyor. bir çok sorun vardı. titreşimden gelen ses, aşırı ısınma, video çekerken odaklanamama vs. geçen çarşamba kargoyla servise gönderdim. birnotkağıdına da titreşimden gelen sesi yazdım. sorun tam olarak şöyle. cihaz titrerken cızırtılı bir ses geliyordu. ama cihaza önden ve arkadan aynı anda baskı uygulayınca ses düzeliyordu. cumartesi akşam msj geldi cihazınız yapıldı diye. dün aradım nokiayı cihaz yapılmış ddim. demez mi yazılımsal bir sorunmuş ısınma sorunu yazılım yüklemişler değişmez ddi. olay şu. kvk teknisyeni şikayet kısmına bnim not kağıdına yazdığım ısınma ve titreşimden gelen sesi yazmış. ama tamir raporuna titreşim düzeltildi yazmamış ısınmanın sebeplerini yazmış. kvkyı aradım trabzondaki bir bayan ddi ki cihazınızın titreşim arızası da çözülmüş ancak rapora yazmamışlar içini açıp temassızlığı onarmışlar ddi. nokiayla ve kvkyla yaklaşık bir saatlik telefon trafiğinin ardından nokiadaki biri olaya noktayı koydu. siz cihazın kvkdan çıkışını durdurun ben halledecm ddi. şuan cihaz kvkda bekliyor. nokianın iletişime geçip durumu anlatmasını bekliyorlar. sizce sorun çözülür mü. ilk bir aylık sürede dün dolmuştu maalesef ama nokiaya söyledim bn geçen hafta gönderdim diye kvknın sorunu bu dava ederim falan filan ddim hallederler mi sizce

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

burada genellikle sorunlar ve cozumleri konuşulur bu yuzden cok sorun yaşayan varmiş gibi gozukebilir. Fakat hic sorun yaşamayanlar da var. Zaten olan sorunlar ve eksikliklerin bir cogu bugunlerde gelicek olan guncellemeyle duzeltilecek. İciniz rahat olsun.

evet şikayetler konuşulunca amma arızalı ürün deniyor ama mesela şikayet var sitesinde bir çok dev firmadan dahi şikayet alınıyor örneğin ferrarim dandik diyor adam bizde hakikaten ne çok şikayet var almayalım reno alalım diyoruz :) aslında göründüğü gibi değil sorunları burada konuşmak çözmek lazım

tarkan_41

Üye
ALLAH'dan note 2 almışım biliyorum nokia nın böle hatalar sunacağını. Sırf saten eskiden kullandım die hatrı vardı nokia nın o da yok artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt