Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneril920 ekran kenarına bastırınca ses geliyor
Sponsorlu Bağlantılar
jdmsaint
Üye
Konu Sahibi
l920 ekran kenarına bastırınca ses geliyor
arkadaşlar telefonun ekranın kenarı sanki çok hafif kalkık. Bastırınca cırt cırt ses geliyor. Bu şekilde devam ederse ekran çıkarmı. Sizce ne yapmalıyım
osmanmert99
Üye
Valla bende böyle bir sorun yok, sanırım servis en doğru karar olur. Yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum.
önceden batarya değişmiş serviste. Acaba adam tam kapatamadımı
erhanercan
Üye
Ekrandan değil kasadan geliyor olmalı benim ekranla kasayı değiştirmişti kasa açıklığından dolayı, az da olsa bendede oluyor l920Kasayı ayı gibi açtılarsa folloş olmuş olabilir
Ekrandan değil kasadan geliyor olmalı benim ekranla kasayı değiştirmişti kasa açıklığından dolayı, az da olsa bendede oluyor l920Kasayı ayı gibi açtılarsa folloş olmuş olabilir
pili değiştirmişler, değiştirildikten sonra fark etmedin mi böyle bir şey olduğunu, valla bir kaç gün beklerim diyorsan gönder bu yüzden ben de göndermiyorum. Bu bekleyiş haftalar sürebiliyor..ya şu kalkık kenar dediğin kısmın resmini çekebilir misin acaba net bir şekilde bir görsek..