L820 modern combat

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
L820 modern combat
Beyler Allah ti rızası için yardım edin ban. Telefonu sıfırladım modern combatı satın alacam ama hafıza yetmiyor. Bu nasıl olur yaa

komando04

komando04

Üye
telefonunun hafızası 5gb boş ise alması lazım

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Bu konu hakkında Microsoft a mesaj attım cevap sizlerle paylaşmak istiyorum

benim sorum

Wİndows Phone 8 ! Aspahlt 7

Merhaba İyi Günler...Ben daha yeni markete gelen asphalt 7 yi yüklemek istiyorum.gerekli alan 800mblerde bşy fakat bende 4 gb boş yer olmasına rağmen telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız diyor.Ve indirmiyor.

cevap

merhaba, telefon bu boyutta indirmeyi direkt yapmıyor o kadar.

wp8 sitesinden telefonunuza gönderirseniz olur, eğer bu sefer de "iletişim kuramadık" derse telefon ayarlarından sadece bölgeyi amerika yapın yeniden başlatın, wp8 sitesini ......../en-us şeklinde açın giriş yapıp tekrar gönderin gelecektir. boşuna dosya silmeyin

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

komando04

komando04

Üye
oluyor mu peki

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Tühh bee.. Ben Nokia müzik, here uygulamaları ve ne var ne yok hepsini sildim ki! Ama telefon alanı 4.90 GB falan oldu çok şükür satın almayı başardım şuan %30 oldu :) oynamak için sabırsızlanıyorum..

komando04

komando04

Üye
güzel oyu ama pahalı

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
benim kredi kartım falan yok ama banka kartımı sanal kredi kartı yaptım oyun satın alabilmek için :) dün asphalt 7'yi satın aldım süperdi. Bu günde modern combat işin sildim..

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Ücretsiz oynayabiliyorken asla para vermem

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
ya bu modern Combat'ta sensörlü oynama hatalı galiba. Sadece havaya bakıyor yoksa benim sensörlerde mi sıkıntı ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt