Haber L820 Donma Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

recep288

recep288

Üye
    Konu Sahibi
L820 Donma Problemi
merhaba arkadaslar amber guncellemesinin hemen akabinde bir kac kez karsima cikan donma problemi gdr3 ile zirve yapmis durumda. Donma telefonun tamamen kitlenmesi degil baslangic ekranindaki programlarin acilmamasi ile oluyor menude asagi yukari hareket oluyor ancak bir programa dokunumca hic bir tepki vermiyor. Sorun cogalinca yeniden flashladim ancak sonuc degismedi. Bir onerisi olan var mi bu donma olayina yada bu sorunu baska yasayan var mi?

turbocore35

turbocore35

Üye
merhaba arkadaslar amber guncellemesinin hemen akabinde bir kac kez karsima cikan donma problemi gdr3 ile zirve yapmis durumda. Donma telefonun tamamen kitlenmesi degil baslangic ekranindaki programlarin acilmamasi ile oluyor menude asagi yukari hareket oluyor ancak bir programa dokunumca hic bir tepki vermiyor. Sorun cogalinca yeniden flashladim ancak sonuc degismedi. Bir onerisi olan var mi bu donma olayina yada bu sorunu baska yasayan var mi?
aynı sorunu yaşadım ama sorunun nedeni çakışan programlar diye tahmin ediyorum sıfırlayıp hiçbir program yüklemedn 1 gün test edin .:D.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
sıfırlamada hiç bir şeyi geri yükleme. Bende o sorun şarjdayken oluyordu.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
aynı sorunu yaşıyordum telefonu sıfırladım yedek yüklemeden sonra sırayla prpgrqmşarı kurdum mesela 1 program kurdum test ettim sorun yoksa devam etim kırmaya sizde böyle yapın

serverfun912

serverfun912

Üye
Telefonu sıfırlayın sonra pil tasarruf taktikleri isterseniz özelden mesaj atın takılma kalmayacaktır kalırsa da donanımsaldır o zaman

dakamon

dakamon

Üye
Bende de aynı sorunlar var kardeşim gdr3 ile gerçekten bi artış gördüm. Umarım black güncellemesiyle hepsi giderilir yoksa işimiz var.

sekajmer

sekajmer

Üye
925'te hergün yaşıyorum :zzz:somuru:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
grd3'ü hangi ara yüklediniz?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
tamam

recep288

recep288

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sıfırlayın sonra pil tasarruf taktikleri isterseniz özelden mesaj atın takılma kalmayacaktır kalırsa da donanımsaldır o zaman
denedim ama sonuc ayni kaldi. Stabillikle ovunen bir sistem olmamasi gereken birdurum

turbocore35

turbocore35

Üye
denedim ama sonuc ayni kaldi. Stabillikle ovunen bir sistem olmamasi gereken birdurum
böyle demeniz biz diğer windows phone 8 kullancılarına haksızlık olur demekki sizin cihazınızda donanımsal bir problem var ve servise gitmesi gerek

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
bende sorun yok , inşallah kısa zamanda hallolur

recep288

recep288

Üye
    Konu Sahibi
böyle demeniz biz diğer windows phone 8 kullancılarına haksızlık olur demekki sizin cihazınızda donanımsal bir problem var ve servise gitmesi gerek
bir cok arkadasta ayni sorun oldugunu soyledim. Yoksa seviyorum cihazimi:)