halilcan5594
Üye
-
Konu Sahibi
-
GMD den yazılım açısından korkmuyorum. ancak Stabil olmadığı % 100 gerçek kiminde başka arıza kiminde başka sorun herkes de olan ekran sorunları. vs uğraşmak istemiyorm.Adreno 203 kullanıyor, çok da iyi değil yani. Cihazın güzel yani ekranı. Ben L öneririm, performans olarak daha iyidir, L7 2 den ayrıca sony güncelleme de verir, lg sıkıntılı... Ama şu da çok açık, L7 2'nin ekranı Xperia Lninkinden iyidir.
gmd farklı olmaz l7den yani destek açısından farklı olmaz, yoksa paran cebinde kalır daha yüksek performans alırsın.
tekrar inceleyeyim o zaman.Xperia L biraz enteresan duruyor ama ele iyi oturuyor.
Lumia 725 olduğu iddaa edilen model çıkarsa 1 dk düşünmem alırım.WP hakkında ne düşünüyorsun? Madem öyle şeyler aramıyorsun?
bence de ben bir kere şuan kullanıyom ama hiç beğen miyorumSAKIN. cidden hayal kırıklığına uğrayacağın bir cihaz L7 ve L7 II. O fiyata o telefon asla alınmaz. Ben bi defa kullandım LG den tiksindim. Marka takıntın yoksa General Mobile Discovery al. Ya da S3 Mini al.
beğenmediğiniz şey LG yazılım -destek filan mı yoksa?bence de ben bir kere şuan kullanıyom ama hiç beğen miyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?