L6i java programı yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

mesut74

Üye
    Konu Sahibi
L6i java programı yükleme
arkadaşlar motorola L6i MIDP.2.0 destekli ama bir türlü motoroma phone tools ile java uygulamasını atamadım blotooth ile gönderiyorum dosyayı ama dosya nereden açılıyor hiç görünmüyor acil yardım dostlar

• Beğen
Tepkiler: 6600OKAN ve albayceyhun

blackcrown

blackcrown

Üye
Sanırım motomidman programı işini görür. Denemek istersen programın linkini aşağıda verdim.

mesut74

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler blackcrown deneyeceğim

gokhanbilgin

Üye
ya bende aynı l6i kullanıom ama motomidman telefonu görmüyo rsd lite yükleyince görüyo ama hata veriyo imei filan çıkıyo ama uygulama filan yüklemio hee bide reset atabilio

mesut74

Üye
    Konu Sahibi
motomidmanı kurdum fakat telefonu halen tanıtabilmiş değilim uygulama felanda çalıştıramıyorum motorola bu telefonu satarken futursuzca JAVA midp2.0 uygulama yüklenebilir diye ürünü pazarlıyor oysa bu telefona uygulama aktarmek deveye hendek aktarmaya benziyor e neanladık biz java desteğinden 15 milyona radyolu bir telefon işimi görürdü

cem532

cem532

Üye
telefonun hagı java oyumlu ogldunu oren sonra google onu ara ve yukleee

gokhanbilgin

Üye
bence moto midman yükleme çok denedim telefonu tanıyo hata verio türkçe moto miman indir hem oyunlar ve uygulamlarda geliyo hemede türkçe google den inditrver

caglar103

Üye
arkadarslar bnde de l6i war msn eklıyemıyorum java da mı war bı sorun anlamadım zaten tlefon sorun nasıl msn eklıcem

albayceyhun

Üye
teşekürlerrrrrrrrrrrr

--------------- Ekleme ---------------

Strıdtuöçdt6ı

can_er

can_er

Üye
mrb

cebirhan

Üye
link bozuk