L525 Mavi Ekran Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
L525 Mavi Ekran Hatası
Arkadaşlar dün dalga geçiyordum falan ama sabah mesaj yazarken forumda dün uygulamaları falan güncellenmiştim bir yeniden başlatayım dedim. Sonra kapadım açtım şebeke yok dedi. 5 dk bekledim sonra elle ara falan dedim bir ara düzeldi. Sonra whatsapp dan mesaj yazarken birden yazdim kasdı ve 30 sn sonra geldi yazı. Sonra soft reset atayım dedim bastım tuşlara kapandı biraktim acilsin diye birden mavi ekran geldi. Blrazdan resmini falan da eklerim. Sifirlamak zorunda miyim? Baska bir yolu var mi? Soft reset pil cikartna falan islemedi. Baska tavsiyesi olan? Ona gore arkadasin teli cok bakamiyorum :(

braayn

braayn

Üye
Resim gözükmüyor?

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
    Konu Sahibi

Ey ahali @bulutsuzgece @papakudioflu @braayn @Sensation
@papakudiofku @bulutsuzgece @Sensation @Mr.H @suyunsesi @Aybin.Kilic
@papakudioflu

braayn

braayn

Üye

Ey ahali @bulutsuzgece @papakudioflu @braayn @Sensation
@papakudiofku @bulutsuzgece @Sensation @Mr.H @suyunsesi @Aybin.Kilic
@papakudioflu

valla senin derdinin ilacı burda.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hafıza kartını çıkart ve soft reset at. Yemezse hard reset. Onuda yemezse Lsrt ile yazılımı yeniden flaşla.

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartını çıkart ve soft reset at. Yemezse hard reset. Onuda yemezse Lsrt ile yazılımı yeniden flaşla.
Abi interner yok bulabilecegim yerde yok. Mecburi hardcreset dedinbsim ve hafiza kartini cikarttim ama yine olmuyor. Neden acaba? Lsrt yer mi biomiyirum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Geçmişte bir kez o başıma geldi. Telefonda hattı ve kartı çıkarttım. Biraz uğraştım kayıpsız bir şekilde kurtardım cihazı.

Sana Lsrt kesin çözüm olur. Yazılımı sıfırdan flaşlayacak.. Korkma çok basit bir işlemdir.
Bir internet kafeye girip halledebilirsin isterseniz. (Bağlantısı kötüyse ya sabır çek)

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
lsrt kurdum ve bağladım telefonu ancak bu yazılım paketi telefonunuza indirilemez dedi :bilmm NE saçma şey??? Ne yapayım? Telefonu kurtardan deniyorum :S

Üst Alt