L 900 flash neden dosyayı gormuyor???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
L 900 flash neden dosyayı gormuyor???
[/URL][/IMG]

C:\Program Files\Nokia\packages\products\RM-823 bu yolu herseyı dogru bı sekılde yaptıgım halde navıfrm den gereklı gosyaları ındırıp bu yola kopyaladım halde resmdede gordunuz gıbı new softwıre da secıp yukleyemıyorm gormuyor.. bu sorunu nasıl cozebılırım

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Programı offline konuma aldınız mı?

Sağ alt taraftaki

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
evet aldım multı softvare updater ı de offlıne ve product support... buda oflıne ama olmuyor

dc46asd46cafdz

Üye
aynı sorun bende de var ve çözüm bulamadm yarın 32 bit win7 kurup denycegim

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
sımdı ben denıyorm arkadasm gıttım bıtane ozellıkle wın 7 pc buldum aynı ıslemı wın 7 uzernden yapıcam kendı pc ım xp dıe oldugundan sorn olabılır dıye dusundum baakalm wın 7 de yukleyebılcekmıyım

- - - Eklendi - - -

yok vın 7 de de olmadı.. zaten xp dede vın 7 dede c:programfiles/nokia/ dan sonra packages klasoru olusmuyor kendım o klasoru olusturuyorum o klasorun ıcınede products klasorunu olusturup RM-823 u ıcıne kopyalıyorm yanı bu yuzdenmı hata alıyorm acaba?

- - - Eklendi - - -

yanlız saka gıbı bısey 4 saattır flash atamadım telefona nokıa softvare updater for retaıl bunu yukledım program kendılıgınden kurdu 7,8 i

dc46asd46cafdz

Üye
nokıa softvare updater for retaıl bu program ile mi flash attn anlamadm bn ne zamandır yapamıyorum telefona flash ı bende l920 var

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
nokıa softvare updater for retaıl bu program ile mi flash attn anlamadm bn ne zamandır yapamıyorum telefona flash ı bende l920 var

Nokia Software Updater flaşlamaya değil yazılımı güncellemeye yarar.
Gerçi sonuçta ikisi de aynı kapıya çıkıyor ancak o programda flaşlama işlemi yapamazsınız.
Eğer kullandığınız sistem 64 Bit ise güncellemeyi de yapamayabilirsiniz.
(Ancak güncel yazılımı bilgisayarınıza indirebilirsiniz)

Lumia 920'yi flaşlamak için Nokia Care Suite programını kurmanız gerekiyor.
(Öncesinde Nokia Software Updater veya NaviFirm ile güncel yazılıma ait dosyaları bilgisayarınıza indirmiş olmalısınız)

http://www.maxicep.com/windows-phone-yazilim-destek/lumia-flas-atma-yapamayanlar-icin-742319.html

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
nokıa softvare updater for retaıl bu program xp yede kuramadim zaten. Flash icin nokia care suite lazim bulutsuzgucininde ninde soyledigi gibi ama ben bi turlu yazilimi flashla yukleyemedim. nokıa softvare updater for retaıl İ vin7 bi pc ye kurdum kendi otomatik guncelledi. Ama flash yada guncelleme lazim oldugunde etrafdan pc mi ariycaz bnu anlamis dglim

uMTOku

Üye
Win 7 64bit win8 64 bit ve xp sık sorun veriyor navifirm olmazsa diğerlerinden de kurabilirsiniz hepsi dosyaları indiriyor
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ecel54

ecel54

Üye
aksama kadar yapamazsan istersen aksam team viewer ile bağlanarak yardımcı olmaya çalışabilirim.

dc46asd46cafdz

Üye
usb ye win7 nin isosunu çekiyorum su an win7 32bit kurup deneyecegim artk çok bunaldm canmı sktı bu tel yeniden baslatyo kendini sarjı çok cabuk bityo hiç bişey yapmasan 10 saatte %20 civarı gdyo offff 1.500liraya dert aldık basımıza :S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle telefonun modeli nedir? Bir de sen hiç bir şey yapmasan da bu telefonlar arka planda bazı görevleri sürdürmeye devam eder. Ayarlarda arka plan görevlerini kontrol etmeni kullanmadıgın uygulamaları kapatmanı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt