Kyk yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trane34

Üye
    Konu Sahibi
Kyk yardım lütfen
arkadaşlar 2 sorum olacak

1)bu yıl ben 2 yıllık bir üniversiteden mezun oldum Daha Önce Bir Yükseköğretim Kurumundan
Mezun Oldunuz mu?: bu şıkkı işaretlemem gerekiyor mu?

2)Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü'nce Ya an Yardımlardan Yararlanıyor musunuz? bu yardımlar ne oluyor

bu iki sorumu cevaplarsanız sevinirim

bratislav

bratislav

Üye
Arkadaşım şu anda bulunduğunuz durum nedir bunu iyicene bi izah etmeniz gerekiyo ki cevap vermek olaylaşsın.Şimdi siz 2 yıllık mezunsunuz ve yeniden bi kayıt işlemi yapıyosunuz ve kredi yurtlar krmndan kredi talebinde bulunuyosunuz yanlış anlamadıysam.1.sorunu cevabı mezun olduysan ve önceden katkı yada ihtiyaç kredisi aldıysan bunu belirtmen gerekir ki yeniden kredi çıkarsa sonuçta sana ait hesaplara kaydedilsin sonradan bi yanlışlık olduğunda başın ağrımasın(ktkı yada öğrenim sorgulaması yaparken bildiğin gb sana ait nolar veriyo sistem ve o nolar üzerinden dataların gerçekleşiyo)2.soruna gelecek olursak bu yardımlar aile yardımı,eğitim yardımı,özel yardımlar v.b bunların detayını en iyi görebileceğin yer bu site.Benden sana bi tavsiye üni mezunusun sonuçta bu tür sorularını ana mercilerden öğrenmen en mantıklısı.Kyk nın telefonlarını öğrenip araman,sosyal yardmlaşma sitesine bakman en doğrusu neden?en nihayetinde bu sitede ağırlık tel destek üzerinde yoğunlaşıyo ve kaç tane üni okuyan yada mezun var bu sorunu cevaplıyacak bilemezsin.Umarım yardımcı olmuştur verdiğim bilgiler

serkan5858

Üye
arkadaşım 2 yıllık okulu bitip mezunsan artık orayı işaretleyeceksin mezun olmuşsun yardım derken daha önce sanırsam bu yiyecek nakit giyecek türünde verilen yardımlardan bahsediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt