Kvk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonum halen serviste ve son olarak servis hatası yüzünden geri gitti.. kaymakamlığa ek dilekçe verdim ama benim ilk dilekçem masanın üstünde bi yığın dilekçenin içinde öylece duruyo üç ayda beklersiniz dedi adamlar çalışmıyor mu .s ? ya da ne olcak benim durumum bi bilginiz var mı? :(

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaşlar telefonum halen serviste ve son olarak servis hatası yüzünden geri gitti.. kaymakamlığa ek dilekçe verdim ama benim ilk dilekçem masanın üstünde bi yığın dilekçenin içinde öylece duruyo üç ayda beklersiniz dedi adamlar çalışmıyor mu .s ? ya da ne olcak benim durumum bi bilginiz var mı? :(

ya kardesim senin işin hala hallolmadımı bu nebiçim iş aklım almadı üç ay oldu zaten sen teli servise vereli

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Önce Gidersiz Tüketici Haklarına Şikayet Edersin Konuyu Yazarsın Onaylarlar Telefoncun K.V.K Ya Yazı Geçer Para İadesi Veya Cihaz Değişimi İstersin Ona Göre Yaparlar Bizim Mağazamızda Sistem Bu
MANİSA İLETİŞİM
MANİSA/MERKEZ
AVEA İLETİŞİM MERKEZİ

dostum adam hepsini yaptı zaten dilekçem hala kaymaakamlıkta duruyo diyo ben asıl buna sasırıyorum o dilekçeyi hemen işleme koymaları lazım aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt