Kvk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Kvk
arkadaşlar benim telefonum yirmi iki gündür serviste tabi kvk cumartesi öğleye kadar çalışıyor bilirsiniz bu iş günleride sayılıyorsa yirmi ikiyi rahatlıkla geçiyor.. neyse bugün teknosa n9'u incelerken nokia yetkilisine söyledim yasa değişti yirmi üç iş günü oldu dedi. cumartesi de dahil dedii ama tam emin değildi. şimdi telefonun o zaman ki parasını ve ya sıfırını alabildiğimi biliyorum. şimdi ben nerden bakabilirim ne yapabilirim?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
cok kolay kardesim kVk yı arıyosun telefonun fatura bedelinin iadesini istiyorum diyosun teli aldıgın yerden paranı alıyosun yok vermeyiz derlerse baglı bulundugun kaymakamlıkta tüketici hakem heyeti bürosu var serviş fişiyle oraya basvuruyosun onlar halleder bi haftaya kalmaz teli aldıgın yerden seni ararlar gel paranı al diye

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bu yasa konusunu biliyormusunuz?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bildigim otuz iş günü azami tamir sürrsiydi degiştiyse bilmiyorrum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Değişmiş bir arkadaş söylemişti 20 iş günü olmuş.

Luck1

Luck1

Üye
IMEI numaranla kvk nın sitesinden cihazın durumunu öğrenebılırsın ayrıntılı bir şekilde . papakudioflu arkadasımn söylediği gibi faturasının bedelinin iadesini istersin gerekirse

SilentOne

SilentOne

Üye
hadi biz onu yin 30 iş günü yapalım yani 5 hafta 5 haftayı geçer hertürlü hakka sahipsin:D

keys1903

keys1903

Üye
turkıyede bu ısler nıye bukadar berbat adamların bızı arayıp kardesım 20 ış gununu gectı bız tamırı beceremedik adresıne yenısını gonderdık dmesı lazım

erhanercan

erhanercan

Üye
2 ocakta n8 imi nokia shopa bıraktım 25 ocakta geri aldım garanti dahilinde kamera modülünü ve bazı parçalarını değiştirdiler, bu kvk ya giden telefonlar ne zaman adam gibi geriye gelecek bilmiyorum..

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Sanırım 22 iş günü hafta sonları çıkıyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yirmi iş günüymüş şimdi verdim dilekçiyi para iadesini istedim wodafonedan 701 alacağım. ama adam martın sonunda belli olur dedi. cidden bu kadar olmaz ya. sizcede sürer mi o kadar?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben bir hafta içinde paramı almıştım sürmemesi lazım o kadar sadece nokiafan bi mail göndercekler bayiye vatandasın parasını öde diye

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Admin
nokia finlandiya kvk ya göndericek kvkda teli aldıgın bayiye sen paranı teli aldıgın bayiden alıcaksın ben öyle almıştım bu arada işyerinde mobil baglandıgım için sürekli bakamıyorum kusura bakma arkadasım

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
peki anladım inşallah benimde o kadar sürer

demirriza

Üye
merhaba arkadaslar. basımdan gecen bır kvk ve nokıa nın yavaslıgı ıle alakalı bır olay.
ikinci el bir c7 almıstım 6 ay once cıhaz sorunlu cıktı donuyordu yazılar karısıyordu kvk ya verdım yaptılar sorun yıne devam edıyordu yıne verdım toplam 4 defa kvk ya tamır ıcın telefonu goturdum 3 sefer parca degısımı ıle tamır yapıldı, 4. seferde nokıa yı arayıp cıhaz degısımı ıstedım gereklı ıncelemeyı yapıp bız senı ararız dedıler. 52 gun beklettıkten sonra aradılar degısımı kabul ettıler c7 uretılmıyor dıye 701 vercez dedıler.
toplam 67 gun sonra yenı telefonu aldım. fatura benım adıma olsaydı parasını alabılıyordum adıma olmadıgı için degısıme razı geldım.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
ynen 30 azami iş gunu olmasın oo

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
ben ne yapacağım arkadaşlar kaymakamlıktaki adam salladı mı ne yaptı .s?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben ne yapacağım arkadaşlar kaymakamlıktaki adam salladı mı ne yaptı .s?

tabi burası istanbul ben işlemlerimi yalovada yapmıştım kaymakamlıktaki yogunluktan dolayı uzun sürebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt