Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriKVK VE SONY REZİLLİĞİ
Sponsorlu Bağlantılar
pantelli
Üye
Konu Sahibi
KVK VE SONY REZİLLİĞİ
30 gün önce sony m5 aldım ve kamera odaklama yapmaması nedeni kvk garantiye gitti ve değişim kararı çıktı üzerinden 27 gün geçmesine rağmen hala cihaz elime ulaşmadı ve kendime muhattap bulamıyorum kvkda aradığımda telefonum açılmıyor sizce ne yapmalıyım akıl verin
kralberk13
Üye
30 iş günü içerisinde bulamazsan tüketici hakları mahkemesine başvurcan
byAndroid
Üye
Geçmiş olsun. Öncelikle güzel bir lisan ile şikayetvar da şikayet açın. Tabi firma olarak kvk ya seçeceksin. Kesin dönüş yaparlar. Ben her konuda nerde sıkıntı yaşarsam. Açtığım her şikayete herkes geri döndü. Dönmek zorunda. Olmazsa yasal işlem başlatırsınız
DarkredBlue61
Üye
20 İş Gün Geçmeden Yapmalı Fakat Cihaz Değişim Sanırım Farklı Bir Olay Tüketici Haklarına Başvurursan Sonuç Ne Olur Bilmem
BRKTNL
Üye
Değişim sürecine girdiyse farklı işliyor prosedür. Aynı durumu teleservice te yaşadım, yaklaşık 40-45 gün sonra değiştirebildim cihazı.
Bu arada Sony mobile müşteri hizmetlerinle iletişime geçip durumu izah edin. En azında daha hızlı işleyebilir.
Değişim sürecine girdiyse farklı işliyor prosedür. Aynı durumu teleservice te yaşadım, yaklaşık 40-45 gün sonra değiştirebildim cihazı.
Bu arada Sony mobile müşteri hizmetlerinle iletişime geçip durumu izah edin. En azında daha hızlı işleyebilir.