Kvk Servisinde Cihaz Durumu Öğrenme - Yardım

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Kvk Servisinde Cihaz Durumu Öğrenme - Yardım
Merhaba arkadaşlar
Z3 cihazımı birkaç sorunu nedeniyle MNG Kargo aracılıyla bu ayın 8'inde İstanbul/Kartal'daki servisine gönderdim.
Lakin herhangi bir dönüş vs yapılmadı. Sitesi (
) Cihaz Takibi yapmak için İmei nosu ile birlikte Form No, Servis Kabul No veya Kurumsal Id'de istiyor ama bunları nereden öğrenebilirim? MNG Kargonun kargo teslim alma belgesi'nde mi yazıyor yoksa KVK MH'yi arayıp da mı öğrenmemiz gerekiyor?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

KVK'nın şu 0850 ile başlayan no'yu arıyorum neden kimse açmıyor Allah aşkına? Bu nasıl bir hizmettir? Eskiden KVK'yı çok iyi bilirdim Cihazı değiştirince bu servise geçmiş oldum ulan Teleservise bile hiç olmasa telefonları açıyordu be

KVKyı Arayıp Görüşmen Gerekiyor Sanırım

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
KVKyı Arayıp Görüşmen Gerekiyor Sanırım
Güzel arkadaşım, zaten 2. satırda aradığımı ve kimsenin açmadığını belirttim
öğle 1'den sonra aradım ara ara ama açan yok; diğer müşteriler ile ilgilenmekte falan diyor.
Neyse gündüz 9-11 arası arayalım bir de..

Israrla Arayın Belirli Aralıkla Yada Genel Merkez vs Varsa Onları Arayın.

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
Lumia cihaz için Teleservice'ten çektiğim yetmiyormuş gibi, Android'e geçeyim dedim bu sefer de Kvk başladı
Çok cins bir durumun içerisindeyim lütfen bana bir yol gösterin
Hiç açıklama yazacak halim olmadığı için KVK Facebook sayfasına attığım yazıyı yapıştırıyorum, oradan sorunu anlarsınız..

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
Cihazımın onarım işlemleri yapıldı sonrada aşağıdaki ss'de gördüğünüz gibi Teslimat Bekliyor demekle ne demek istiyor ki?
Cihazım acaba yarın elime gelir mi? Kvk ve Mng Kargo h.sonu da açık sordum.

Son düzenleme: