KVK Servis :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5 civarı samsun kvk servis ile 10 dk telefon görüşmesi yaptım. Bana tüm tuşları yani kilit tuşu kamera vs vs. 80 lira verirseniz değiştiririz dediler Ama alt kapak kesin değişecek ama ekrandaki beyaz çizgileri görmedim ama bilginiz var heralde güvenip ekranı da değiştiriyorum dedi. Bende teşekkür edip kapattım :ehe

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
teleservice denilen şirket kvk dan daha beter telefonumu gecen hafta radyo , fm transmitter ve blutooth arızası yuzunden service gönderdim dün imei numaramla telefonumun durumunu kontrol ettiğimde GARANTILI ONARIM yazıyor du bugun ise kapakta soyulma ve cizikler var GARANTI DISI onarım diyerek benden 115 tl. ücret talep ediyorlar. ne yapacağımı şaşırdım allah rızasi için biri bir yol gostersin bana böyle bir durumda ne yapmam gerek not:telefon umu çok temiz kullanirim kasasinda veya kapağında hiç bir soyulma yada çizik yoktu ben service verirken ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar başına daha önce böyle bir olay gelen bir arkadaş varsa bana bir yol gostersin

gkyrn

gkyrn

Üye
teleservice denilen şirket kvk dan daha beter telefonumu gecen hafta radyo , fm transmitter ve blutooth arızası yuzunden service gönderdim dün imei numaramla telefonumun durumunu kontrol ettiğimde GARANTILI ONARIM yazıyor du bugun ise kapakta soyulma ve cizikler var GARANTI DISI onarım diyerek benden 115 tl. ücret talep ediyorlar. ne yapacağımı şaşırdım allah rızasi için biri bir yol gostersin bana böyle bir durumda ne yapmam gerek not:telefon umu çok temiz kullanirim kasasinda veya kapağında hiç bir soyulma yada çizik yoktu ben service verirken ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar başına daha önce böyle bir olay gelen bir arkadaş varsa bana bir yol gostersin
geçmiş olsun arkadaşım.şikayet etmek için tüketici hakları hakem heyetine başvurabilirsin.

şu adresleri bi incele bir de hakem heyetine başvurma olarak google de bi arat.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
gecmiş olsun kardess :) kvk cinayet sebebi cidden...:pro:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
geçmiş olsun arkadaşım.şikayet etmek için tüketici hakları hakem heyetine başvurabilirsin.

şu adresleri bi incele bir de hakem heyetine başvurma olarak google de bi arat.
ilgin için teşekkürler kardeşim

Burak

Üye
kvk nın hizmet kalitesi düşük.

gkyrn

gkyrn

Üye
ilgin için teşekkürler kardeşim
rica ederim abi ne demek.forumun asıl amacı geyik değil yardımcı olmak diye biliyorum ben ,değil mi:P:umarım çözersin sorununu.kolay gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt