Kvk mi Genpa mi ve Neresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
Kvk mi Genpa mi ve Neresi
5800imda usb ile ilgili bir sorun var ve telefonum dora garantili ben telefonu kvk yada genpa servisinine verebiliyormusum. Siz hangisini onerirsiniz (kvk veya genpa)??? ve Neredekine gondermeliyim???(istanbul ankara veya baska bi yer) daha garantiyle hic isim olmadi ondan dolayi bi bilgim yok beni bilgilendirseniz sewinirim KONUYA ILGINIZ VE CEVAPLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER

jeshogh

jeshogh

Üye
kvk ya vermeni tavsiye ederim.. 1hafta 10 güne kadar alırsın..

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
Kvk ya verdim gitti

SilentOne

SilentOne

Üye
kvk a bole uzun mu yapıyor yha tamiri bole

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Bence Genpa Çok Mükemmel Bir Servis Hizmeti Veriyorlar Bana Göre :)

jigsaw_54

Üye
Bence hiçbiri götürün direk NOKİA SHOP'a garantisi var mı? diye soruyorlar hangisinin olup olmadığı önemli değil varsa hemen yapıyorlar max 10 gün :) bana çok yoğunuz biraz geç alırsınız dediler onların geçi 4 günmüş :)

olcay.bozdemir

Üye
herkeze buradan net bir bilgi vermek istiyorum. Nokia 5800 modelinin servisi için, Nokia firması sadece Teleservice adlı yetkili firmayı kabul etmektedir. Yani siz telefonu kvk veya genpa ya verseniz bile telefona onların açıp bakma yetkileri yoktur. Onlar bu cihazları İstanbul-Maltepe deki Teleservice merkezine yollamaktadırlar. Orada cihaza işlem yapılıp geriye (sizin verdiğiniz servis hangisiyse oraya) yollamaktadırlar. Bunun dışında başka modeller için işlem nasıl bilemem ama durum bu. Çünkü benimde 5800 3 defa genpaya verdim. Her defasında muhatabım Teleservice oldu. Bunu merak ettim acaba kim tamir ediyor telefonumu diye, nokia yı , genpayı, teleservice i aradım. Hepsinin de söylediği tek şey, yapılan anlaşmaya göre bu cihaza sadece Teleservice bakabilir. Geçende tekrar servise verdim. Dokunmatik ekranın sağ üstü çok hassaslaştı ama güzel bişi olmadı, kendi kendine basmasam dahi orası algılıyordu :D bende teleservice e verdim Orada da sordum tekrardan emin olmak için, durum aynı :)) İnş. herkezin işine yarar bir bilgi olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt