Kvk Garanti Değişim

Sponsorlu Bağlantılar

devvrim

Üye
    Konu Sahibi
Kvk Garanti Değişim
Arkadaşlar n96 yı 3 kere garantiye verdim ama sorun hala devam etmekte müzik dinlerken mesaj geldiğinde telefon açılık kapanmakta res. atmakta ben 4. kez garantiye vereceğim değişim isteyebilrmiyim birde istediğim değişim cihazı n96 dışında bir şey olabilir mi örneğin e72 yani fiyat olarak n96 dan düşük fiyatlı telefonlar aradaki farkı talep etmeden cihazın bu modellerle değiştirilmesini talep edebilir miyim simdiden teşekkürler

laveled

laveled

Üye
arkadaşm tam emin deişimm ama bi telefon 3 defa aynı sebepten dolayı servise giderse ya paranı iade ediolar yada telefonu aynı modelle deiştiriolar(walla ben böle biliom):bye2:

bRkxq93

bRkxq93

Üye
qüzeL kaRdeSm hiC bekLeme Hemen qiT deiSim TaLep eT Bak Ben 5800 XpressMusic aLdm ekRanda öLü pixeL oLuSTu 5 qün OLdu daha aLaLı Hemen qiDiCem deiSim iSTicem.oLmadı KVK'dan ekRanı deiStiRecem...

fatihbjk01

fatihbjk01

Üye
3.kez aynı arızadan gidiyosa tel i verirken değişim talebinde bulun kabul etmek zorundalar.

--------------- Ekleme ---------------

benim tel yani N73 6 kere götürdüm 3 ü aynı arızdan değişim talebinde bulundum kabul ettiler şimdi değişim bekliyor ama bende N73 yerine başka bi cihaz almak istiyorum bunu söyledim böyle bişey yok dediler ama hala uğraşıyorm 5800 almak için .. ama 30 iş günü dolduktan sonra istediğini yapabilirsin ..

devvrim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben değişim talebınde bulunmak ıstıyorum dedı adam buraya not ederız dedı sorun ne dedı sorunu da soyledım degısım talebını belırttınızmı dedım evet not kısmına belırttım dedı bana verdığı kağıtta yazmıyordu ama adam kandırmış mı benı ne yapabılırım ?

grandozgur

Üye
arkadaslar bende aynı problemı yasıyorm bana dedıler tlf bıze ulastıgında arayın bıldırın sankı kendılerınde gorunmuyo hangı arızadan kac defa geldıgı bugun yıne gonderdın bı kac gunde arayım soracam olmazsa tuketuıcı haklarına baswuracagm

Takipçi Satın Al

Üst Alt