b.k
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kore malıdır o
Abi Niye üretmesin ki ? Komünist oldukları için mi ?Komünist rejim telefon üretecek... İlginç...
Ülkenin neredeyse tüm geliri askeriyenin... Milleti açlıktan sokakta ölüyor. Kemikleri sayılan bebekler vs... Nasıl olmuşta bütçe ayırmışlar. Ülkede internet bile yasak. Sadece belli kaynaklara ulaşım var ki o da sabit bilgiler. Kimsenin arabası yok. İğrenç bir yaşam kısacası... Türkiye ' de bu rejimi isteyen bir ton komünist kafalı insan var. Onları göndermek lâzım orayaAbi Niye üretmesin ki ? Komünist oldukları için mi ?
Abi komünist olupta bu zihniyette olmayan iyi insanlar da var. Komünist kafalı dersen büyük bir genelleme yapmış olursun.Haksızlık olur diğerlerine.Ülkenin neredeyse tüm geliri askeriyenin... Milleti açlıktan sokakta ölüyor. Kemikleri sayılan bebekler vs... Nasıl olmuşta bütçe ayırmışlar. Ülkede internet bile yasak. Sadece belli kaynaklara ulaşım var ki o da sabit bilgiler. Kimsenin arabası yok. İğrenç bir yaşam kısacası... Türkiye ' de bu rejimi isteyen bir ton komünist kafalı insan var. Onları göndermek lâzım oraya
Kominist olupta bu zihniyette olmayan insanlar var demişsin... Koministlik demek zaten bu zihniyette ki insanlara denilir. Ben koministim ama halkıma zulmetmem diyemezsin malesef. diyorsan zaten kominist değilsin... Komisit kavramının ne olduğunu bilmek gerek en önce..Abi komünist olupta bu zihniyette olmayan iyi insanlarda var. Komünist kafalı dersen büyük bir genelleme yapmış olursun.Haksızlık olur diğerlerine.
Şimdi çok güzel bir yazı yazacaktım lakin siyaset mevzusu açılacak. O yüzden yazmıyorum.Kominist olupta bu zihniyette olmayan insanlar var demişsin... Koministlik demek zaten bu zihniyette ki insanlara denilir. Ben koministim ama halkıma zulmetmem diyemezsin malesef. diyorsan zaten kominist değilsin... Komisit kavramının ne olduğunu bilmek gerek en önce..
Özür dinlenecek birşey yapmadınız. Yanlış birşey yapmışım gibi hissiyat oluştu yanlış bir konu acmisim sanırımKendi adıma özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?