Haber Kuzey Kore kendi cep telefonunu yapıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Kuzey Kore kendi cep telefonunu yapıyor

Kuzey Kore liderinin ülkenin ilk telefonunu üretmek üzere bir fabrikayı dolaştığı, işçilere telefonu nasıl birleştireceklerini gösterdiği söylentileri doğru çıktı.

Kuzey Kore mühendislerinin tasarladığı telefon, 1GHz Spreadtrum işlemci, 4GB flaş depolama, 8MP arka kamera ve 2MP ön kamerayla geliyor. Android'in 4.x sürümlerinden biriyle çalışacağı tahmin edilen telefonun adı ise Arian AS1201. Telefonun Çin üretimi Uniscope U1201'e benzemesi, onun Çin'de üretildiği hakkında ipucu veriyor. Telefonun ne zaman satışa sunulacağı ise şimdilik belirsiz.

Telefonun Kuzey Kore'deki tüketiciler için üretildiğine dair dedikodular oldukça güçlü. Cihazın farklı parçalarının Çin'de bilinmeyen bir fabrikada üretildiği, ardından Kuzey Kore'de birleştirildiği söyleniyor; ancak bu bilginin bir kesinliği yok. Doğruluğu belli olan bir şey var ise o da kapılarını dış dünyaya kapatmış bir ülke olan Kuzey Kore'nin teknolojide ivme kazanmaya başladı.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kore malıdır o :ehe

• Beğen
Tepkiler: b.k
messevim

messevim

Üye
Tasarım berbat.

KayraBey

KayraBey

Üye
Komünist rejim telefon üretecek... İlginç...

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
KayraBey

KayraBey

Üye
Abi Niye üretmesin ki ? Komünist oldukları için mi ? :ehe
Ülkenin neredeyse tüm geliri askeriyenin... Milleti açlıktan sokakta ölüyor. Kemikleri sayılan bebekler vs... Nasıl olmuşta bütçe ayırmışlar. Ülkede internet bile yasak. Sadece belli kaynaklara ulaşım var ki o da sabit bilgiler. Kimsenin arabası yok. İğrenç bir yaşam kısacası... Türkiye ' de bu rejimi isteyen bir ton komünist kafalı insan var. Onları göndermek lâzım oraya :D

• Beğen
Tepkiler: Türk-X ve Ccihat67
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ülkenin neredeyse tüm geliri askeriyenin... Milleti açlıktan sokakta ölüyor. Kemikleri sayılan bebekler vs... Nasıl olmuşta bütçe ayırmışlar. Ülkede internet bile yasak. Sadece belli kaynaklara ulaşım var ki o da sabit bilgiler. Kimsenin arabası yok. İğrenç bir yaşam kısacası... Türkiye ' de bu rejimi isteyen bir ton komünist kafalı insan var. Onları göndermek lâzım oraya :D
Abi komünist olupta bu zihniyette olmayan iyi insanlar da var. Komünist kafalı dersen büyük bir genelleme yapmış olursun.Haksızlık olur diğerlerine.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve b.k
messevim

messevim

Üye
Abi komünist olupta bu zihniyette olmayan iyi insanlarda var. Komünist kafalı dersen büyük bir genelleme yapmış olursun.Haksızlık olur diğerlerine.
Kominist olupta bu zihniyette olmayan insanlar var demişsin... Koministlik demek zaten bu zihniyette ki insanlara denilir. Ben koministim ama halkıma zulmetmem diyemezsin malesef. diyorsan zaten kominist değilsin... Komisit kavramının ne olduğunu bilmek gerek en önce..

• Beğen
Tepkiler: b.k ve Dede
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Kominist olupta bu zihniyette olmayan insanlar var demişsin... Koministlik demek zaten bu zihniyette ki insanlara denilir. Ben koministim ama halkıma zulmetmem diyemezsin malesef. diyorsan zaten kominist değilsin... Komisit kavramının ne olduğunu bilmek gerek en önce..
Şimdi çok güzel bir yazı yazacaktım lakin siyaset mevzusu açılacak. O yüzden yazmıyorum.

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Olay bir anda siyasette döndü zaten birden ben kendimi suçlu hissettim :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Kendi adıma özür dilerim.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tek dileğim kuzey Kore ve İran rejimleri gibi sert yönetimlerin devrilmesi olsun. Gayri Muslim olsalarda insanlar yanlış yönetim yüzünden ölüyor toplu idam ediliyor . Allah onlara bırakmaz

Burak Altun

Burak Altun

Üye
İyice konu dışı oldu.Umarım yorumları silerler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Alıntı:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...