• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

kuzey güney dizisinde güneyin telefon melodisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
kuzey güney dizisinde güneyin telefon melodisi
arkadaşlar o melodiyi tüm blackberry melodilerine baktım ama bulamadım. bilen warsa yardımcı olursa sewinirim. sanırım blackberry melodisi değil o

• Beğen
Tepkiler: y_kurt

aug

Üye
kardeş ben aylardır arıyorum bu melodiyi bulamıyorum ayyapıma sürekli mail atıp soruyorum ama cvp vermiyorlar sende mail at istersen başka türlü bulunmuyor kimsede bilmiyor anlamadım gitti

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyorsun bi mail atayım harbiden

aug

Üye
cvp vermiyorlar ya lanet olsun sana cvp yazdılarmı kardeş

erserhad_25

erserhad_25

Üye
diziyi izlerken cep telefonu modelini anlayabilirseniz belki yardımcı olunabilir...

efeleo

Üye
dizinin içinden çıkardım umarım işine yarar kardeşim

karizma229

Üye
arkadaşlar o melodiyi tüm blackberry melodilerine baktım ama bulamadım. bilen warsa yardımcı olursa sewinirim. sanırım blackberry melodisi değil o
Kardesim onun melodisini smng e250 de gordum fakat orjinal sesi oldugundan aktarilamio.bende hala ariyorum???

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
eyw bilader. sağol emeğine sağlık ama dizideki seslerde çıkmış sanki biraz :) genede eline koluna sağlık

place3461

place3461

Üye
güzelmiş de orjinali olmayınca olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt