Kuyt'tan Sniejder açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kuyt'tan Sniejder açıklaması


Sarı-lacivertli ekibin Hollandalı yıldızı, Sneijder ile ilgili açıklamada bulundu.
Fenerbahçe camiası ile Türk kamuoyunun son günlerde en merak ettiği konu Inter’in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in devre arasında sarı-lacivertli formayı giyip giymeyeceği...
Günlerdir bu konuda haberler yapılıyor, dış basın yakından takip ediliyor... Milliyet, Kayserispor maçı sonrası bu transfer için en iyi ipuçlarını verebilecek isim olan Dirk Kuyt’ın yanında soluğu aldı ve direkt olarak sordu;
“Sneijder, Fenerbahçe’ye geliyor mu?...”
İşte Hollandalı yıldızın çok samimi olduğu vatandaşından çarpıçı açıklamalar;
“Tahmin edersiniz ki Sneijder ile sık sık konuşuyorum. Transfer olduğum günden bu yana kendisine kulüple ilgili sayısız bilgi aktardım. Anlattıklarımdan oldukça etkilendi ve çok hoşuna gitti. Sneijder Fenerbahçe’yi yakından tanıyor ve sempati duyuyor.
Mükemmel olur
Ama şunu da sanırım herkes biliyor. Sneijder çok önemli ve pahalı bir oyuncu. 25 milyon euro bonservis bedelinden bahsediliyor. İsteyeni de çok. Fenerbahçe’ye gelirse doğal olarak hepimiz için mükemmel olur, Fenerbahçe’ye büyük bir değer kazandırır. Ancak ben ‘Fenerbahçe’ye gelir misin?’ şeklinde kendisine bir soru sormadım. Zaten bunu sormam için bir talep de gelmedi. Bu konudaki son durum bu.
Türkiye’de Sneijder ile ilgili büyük bir merakın olduğunu biliyorum. Dediğim gibi Fenerbahçe’yi kendisine uzun zamandır anlatıyorum. Kulübü ve Türkiye’yi bu yüzden çok merak ediyor. Aldığı bilgilerin ışığında bizim takıma olan sempatisi bir hayli arttı. Devre arasında ne olacağını, ya da kendisinin nasıl bir yol izleyeceğini inanın ben de bilmiyorum.”

Menajeri doğruladı
Sneijder dün menajeri Soren Lerby ile birlikte Inter Kulübü ile masaya oturdu. İtalyan ekibi Hollandalı yıldızın yıllık 6 milyon euro olan ücretini 4 milyon euroya indirmek isterken, Sneijder’in bunu kabul etmediği bildirildi. Toplantı sonrası Lerby, kendilerine önerilen kontrat uzatma teklifini geri çevirdiklerini belirtirken, Fenerbahçe’nin transfer teklifini de doğruladı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yine heyecanlandım ... :D
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok büyük paralar dönüyor bu transfer de ...
İnşallah gelir . Çok iyi olur gelmesi bizim açımızdan .:)
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Çok büyük paralar dönüyor bu transfer de ...
İnşallah gelir . Çok iyi olur gelmesi bizim açımızdan .:)

sadece sizin açınızdan değil türkiye içinde iyi olur adımız duyulur türk ekibi fenerbahçede diye :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt