"Kuyruk acısı olan söyler"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
"Kuyruk acısı olan söyler"
Galatasaray efsane başkanlarından Alp Yalman önemli açıklamalarda bulundu. İşte Yalman'ın sözleri...

Galatasaray efsane başkanlarından Alp Yalman çarpıcı açıklamalar yaptı. Yalman, “Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirdi. Gençlik yıllarımın şampiyonluklarını çaldılar. Şikeyi onlardan öğrendik” diyen Beşiktaş eski Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'un açıklamalarına sert yanıt verdi.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; 90'lı yıllarda Sarı-Kırmızılı kulübün başkanlığını yapan ve 2 şampiyonluk sevinci yaşayan Yalman, "Bu sözleri sadece kuyruk acıları olan söyler. Sürekli olarak Galatasaray'ın, Ankaragücü'nü 8-0 yendiğini söyleyenler, Beşiktaş'ın o sezon Ankaragücü'ne kaç fark attığına baksınlar. Anlamsız laflarla kimse kimseyi suçlamaya kalkmasın" diyerek Beşiktaş'ın aynı sezon Ankaragücü'nü deplasmanda 6-0 mağlup ettiği karşılaşmaya göndermede bulundu.

Kolot yaşlanmış!

Alp Yalman, Celal Kolot'un ne söylediğini bilmediğini de ifade ederek, "Gençlik yıllarında şampiyonluklarının çalındığını söylediğine göre kendisi herhalde bayağı yaşlanmış! Ne yakın zamanda ne de geçmişte; Galatasaray'ın hiçbir döneminde şikeyle ilgili en ufak bir şey yoktur" diyerek sözlerini tamamladı

KALECİ HAYRETTİN "ONLAR YAPTI" DEMİŞTİ

Beşiktaş camiasının yıllarca şike yapıldığını iddia ettiği 1992- 93 sezonunda oynanan 8-0'lık Ankaragücü-Galatasaray maçı ile ilgili, o dönem Sarı-Kırmızılı takımın kalesini koruyan Hayrettin Demirbaş bir süre önce açıklamalar yapmıştı.

Maçta şaibe olduğunu ancak bunu kendilerinin değil, rakiplerinin yaptığını belirten Demirbaş, "Kesinlikle Galatasaray şike yapmadı. Tam aksine Ankaragücü'ne teşvik primi gitmişti. O dönemki Ankaragücü menajeri ceza sahasındaki bir pozisyonda 'Penaltı' diyerek sahaya atlamıştı.Kendisine 'Ne bu heyecan' diye sorduğumda bana 'Maçı kazanırsak 1 yıllık prim cebe koyacağız' demişti. Fakat biz Real Madrid gibi oynayıp fark attık" ifadelerini kullanmıştı.
 


arslansem

arslansem

Üye
Temmuz ayından beri yazıktır, he diyin sussunlar, üzerilerine gitmeyin diyorum :ehe
 
turker10

turker10

Üye
durum ortada zaten konuşmaya cevap vermeye gerek yok ki...
Ama işte bişeyi kırk kere söylerse en son kendi de inanır şike yapmadık diyorlar ama ?????????????????????
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt