Kutumu açtırmadan önce selam söylemek istiyorum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Kutumu açtırmadan önce selam söylemek istiyorum!!!
Demek sonunda benim kutumu açtırmaya karar verdin. Doğrusunu söylemek gerekirse kutum hakkında fazla birşey hissetmiyorum. Ama sana mavi açmak istiyorum. Gideceğin için çok üzülüyorum. Sana çok alışmıştık. Seni gerçekten çok seviyorum. En sevdiğim yarışmacısın. Acun beyide çok seviyorum. Herkesi çok seviyorum. Bu yarışmaya katıldığımdan beri kuşu, börtü-böceği, çiçeği, kediyi, köğeği hatta ve hatta Baykal’ı bile seviyorum. İçim sevgiyle doldu bu yarışmada. Müsade ederseniz ağlamak istiyorum. ühüüü ühüüüü ühü

Seni çok sevdiğimi ve üzülmeni istemediğimi biliyorsun. Kutumda büyük hissediyorum. İstersen biraz daha düşün başka kutular açtır sonra ben açayım. İstersen borsa kapandıktan sonra açayım. Yada en iyisi 7 dakikalık reklam arasından sonra açayım. Olmadı sponsorumuz olan firmanın dondurmasını yedikten sonra açayım. Haa illa aç diyorsan 500 açarım ona göre.

17 Numara Nejdet Dede’den çok korkuyorum. 12 Tony de hep büyük açıyor. Çok kararsızım acun bey lütfen yardım edermisiniz? Karıma sormak istiyorum. Telefonla arayalım lütfen. Kerimancığım son 3 kutu 17 Nejdet dede var 12 Tony var ve 8 numara Belgin var hangisini açtırayım. Yalnız söylediğin kutuda büyük çıkarsa boşarım seni. Söylediğin kutuda küçük çıkar ve buradan iyi bir parayla ayrılırsam seni zaten boşicaktım. Onun için söyle bir kutu gitsin ben çok kararsızım da :-D

Son iki gündür kırmızı açıyorum. Ondan önce bir sarı, üç mavi açtım. Kutumda küçük olduğunu düşünüyorum. Tablo gerçekten kötü görünebilir ama lütfen kendini bu kadar üzme. İyi şeyler düşünmeye çalış. Gerçekten çok güzel bir insansın. Kalbin kadar yüzün de güzel. Ben senin kadar güzel bir insanın kutusundan küçük çıkacağını sanmıyorum. Allah gönlüne göre versin. Açıyoruuuuuuuum. 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 AAAA tüh 500 bin çıktı lan bari çaktırmadan ağlayayım. Kutuda küçük var dedik büyük çıktı. ühü ühhüü ühüü

Baba bu gün yemekte ne çıkar sence? - Oğlum yemekte ne çıkacağını bilmiyorum ama son üç gündür makarna yiyoruz, bu gün musakka diye hissediyorum. Ayrıca alt ve üst komşuda sebze yemeği olduğuna göre bizde et yemeği olmalı.

Kutumu açmadan önce memleketteki akrabalarıma, askerdeki arkadaşlarıma, alt komşumuz Şemseddin Abi’ye, berberim Mustafa ustaya, yarışma için geldiğim İstanbul’da evine sığındığım Nuriye teyzeye, okey oynarken yanımıza oturup sineklenen bedava masadan çay içmeyi alışkanlık haline getiren terso Kemal’e ve tüm Eskişehir halkına selam söylemek istiyorum. Çok konuştum biliyorum ama rejiden işaret ediyorlar lafı uzat da yarışmadan sonra yayına girecek olan Siyaset Meydanı 12 den sonraya kalsın kimse seyratmesin. Neyse açıyorum, açıyoruuum, açtım. Da da daaaaaa 500 bin.

(Ç)alıntıdır!!!!

Kısa Açıklama: Arkadaşlar aslında yazınca komik ama Acun'un reyting için atmadığı taklalar kalmadı.

jöly

Üye
:ehe:ehe

POWER

POWER

Üye
:ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
:kop:

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:ehe:ehe

qurbuz

qurbuz

Üye
saol

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Süper:D

maliyasar

Üye
valla ilk başta benim sitemden (ç)alıntı yapıldığı için üzüldüm ama bu kadar beyenildiğini görünce o üzüntüm geçti. oturuyordum baktım acun un yarışması var. komedi olsun diye yazdım işte birşeyler. ayrıca (ç)alıntı yapılan yer yazılsaydı daha da çok sevinirdim ama neyse şimdi hukuki işlerle uğraşamicam :) arkadaşın hatasını bari ben düzelteyim.
yazı (ç)alınmıştır.

aspıre

Üye
:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt