KUTULU GARANTİLİ FATURA N79 2GB WLAN 3G GPS TAKASLI PAZARlıklı ist içi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nasirun

Üye
    Konu Sahibi
KUTULU GARANTİLİ FATURA N79 2GB WLAN 3G GPS TAKASLI PAZARlıklı ist içi
İYİ GNLER
RESİMLERDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ N79 MARKA TELEFONUMU SATMAK VEYA TAKAS ETMEK İSTİYORUM
ÇO0K TEMİZDİR
ÖZLLKLERİNİ ANLATMAYA GEREK YOK
3G
WLAN
GPS
2GB
5MP
VS
YANINDA
ORJ KULAKLIK
ORJ SARJ ALETİ
YEDEK JİLETİNLİ 2 ARKA KAPAK
CİLER VE KTAPÇIKLAR
VE KUTUSU VE DE FATURASI
KEDİ KÖPEK VE TRAŞ MAKİNESİ İLE TAKAS TEKLİF ETMEYİN SADECE CEP TEL VEYA NETBOOK TAKASLI
PAZARLIK PAYI VARDIR SADECE ELDEN ALICILAR İÇİN 8 AYLIK BU CİHAZI KARÇMAYIN DERİM
05542534553

fiyat 440
resimler için

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
6300 la takas ta ne dersin 7 ay garantisi var daha...

--------------- Ekleme ---------------

w lan olduğu için ilgimi çekiyor ciddi düşünüyorum..

yolcu12

Üye
Samsung dokunmatik ve klavyeli modelleri var takas için istanbul içi [email protected]

nasirun

Üye
    Konu Sahibi
6300 için takasta üste en son 300 olur oda bnm ki gibi kutulu garantili ise onlarda yoksa üste en son 350 olur

--------------- Ekleme ---------------

samsung dokunmatk istemiyorum mesela bnde 5603 vardi 1 haftalık zor sattım 300e üste 140 verirsen olur bu model ise modelini söle sdüşünürüm

turkgamer

Üye
5800 veya n81 8gb düşünürmüsün?ikiside kutulu aparat

nasirun

Üye
    Konu Sahibi
karar verdim 5800 düşünmüyorum alan nedense satmak istiyor n81 8gb çok temiz ve kutulu ise olabilir garantili ise tabi n81 8gb üye olduğum sahibinden.comda 300-350 arası temiz ve kutuluları var

nasirun

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cvp bekliyorum takas için

vlqn

Üye
Merhaba, baslikta gecen cihaz ile ilgili dusunur iseniz [email protected] mail adresimdir.
Cihazimin 26.04.2011 tarihine dek KVK Garantisi devam etmektedir. Faturali, Kutulu, orjinal aksesuarli cihazdir. Dusunur iseniz yukaridaki adrese mail inizi bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt