Kusursuz Bacaklara Sahip Olmanın Püf Noktaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
Kusursuz Bacaklara Sahip Olmanın Püf Noktaları
Yaz aylarının gelmesi ile yeni kıyafetler alınmaya başlar. Şort, mini etek, elbise vb... Tabii ki her bayan bu kıyafetlerin içinde mükemmel görünmek ister. Kısa kıyafetlerle bütün ilgiyi bacaklarınıza çekersiniz. Bacaklarınızın daha güzel ve daha hoş görünmesini sağlamak sizin elinizde. Bir kaç basit yöntemle bu yazı harika geçirebilirsiniz.

İlk önce yapmanız geren tüylerinizden kurtulmak olacaktır. Yapacağınız eğda ve epilasyondan sonra bacaklarınızda oluşan kızarıklar sizi rahatsız edebilir. Bu yüzden bir iki gün uzun kıyafetler giymeye özen gösterin. Jilet ya da tüy dökücü ile temizlediğiniz bacaklarınız, sizi sadece bir ya da iki gün idare eder daha sonrasında problem yaşabilirsiniz. 4 -6 hafta rahat edeceğiniz yöntemlere başvurmalısınız.

İkinci sırada bacaklarınızı kremleyip masaj yapmanız geliyor. Duş aldıktan sonra düzenli olarak bacaklarınza masaj yapın. Özellikle sorunlu bölgelerinize. Duştan sonra kremleyip masaj yaptığınız bacaklarınızın kan dolaşımı hızlanacak ve kısa sürede eskisinden de güzel bir hal alacaktır.

Üçüncü ve son sırada ise beslenme alışkanlıklarınız öne çıkıyor. Sağlık ve dengeli beslenmeniz hem formunuzu korumanıza hem de bacaklarınızın bozulmadan güzel bir şekilde kalmasını sağlayacaktır. Kahve, beyaz ekmek, tatlı, et, alkol gibi ürünlerden uzak durun. Bunların yerine daha sağlıklı sebze, tavuk, balık ve tahıllı ekmek gibi ürünler tüketmeye özen gösterin. Enginar ve greyfurdun zayıflatıcı etkisi oldukça fazla. Beslenmenize de özen göstererek hoş bacaklara sahip olabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt