Kuşumdan Mini-Show :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Kuşumdan Mini-Show :)
Video aslında kaliteliydi ancak Allok Video programıyla MP4'ü WMW'ye çevirip Movie Maker'da sesi kapattım (ev içi bağrışmalar vardı :ehe) Videoyu çevirince kaliteli biraz düştü ama :( Yine de fena gözükmüyor.
Adı Maviş. Kardeşim koymuştu. Ben koysaydım daha farklı bişey koyardım ama olsun :D

11. ve 24. Saniyelere dikkat birinde tek ayak tutunuyor 24te ise değişik bi duruş :D
Bu saniyeleri tekrar tekrar izleyin daha güzel anlaşılıyor yüzünüzde bi tebessüm çıkabilir :)

[video=dailymotion;xjgpfb]http://www.dailymotion.com/video/xjgpfb_maviy-ten-akrobasi_animals[/video]

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

.BlueTR

.BlueTR

Üye
aynı adlı ve aynı renkteki kuş teyzemlerde var :s

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
benımde mavşle mınnosum vardı yaa 8 yasındayken aklıma estı .)
cok seker :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yok almam yaa öldü sonra cok uzuldum alısıyosn
sonra ölüyo
kötü oluyorum

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
yok almam yaa öldü sonra cok uzuldum alısıyosn
sonra ölüyo
kötü oluyorum

:( Kıyamam ya evet benim ilk kuşum 2,5 sene yaşattım herşeyden çok severdim o da beni o kadar çok severdi ki... Sonra havalar bi anda soğudu hasta oldu gece de annemin ellerinde can vermiş... Sabah okula gitmek için bi uyandım erkenden kafesine koymuş annem orda ölü gördüm deli gibi ağlamıştım.. Fotoğrafını da koyayım dedim.. Videodaki de 2.kuşum.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cook tatlıyms :)

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
:( Ama sabah kafesinde ölüsünü böyle kaskatı halini görmek :cry:

ebuş...

ebuş...

Üye
:( Ama sabah kafesinde ölüsünü böyle kaskatı halini görmek :cry:

sorma ya çok kötü bi duygu bendede vardı 3 tane birinin adı beyazdı ..kendisi gibi ... biri aynı yukardaki fotodaki gibi sarıydı , limon.... diğeride mordu adı patlıcandı :/
mor olan en güzelleriydi çok güzeldi rengi nadir raslanan bi durum olsa gerek keşke olsaydı resmi

limonu sabah uyandığımda kanatları açık sırt üstü yatarken buldum can çekişiyodu 5 dakikaya kalmadan öldü

izmite gitmiştik bi haftalığına döndüğümde aldım beyazı elime ...oda elimde öldü :(

çok üzüldüm patlıcanın ölümünü görmemek için geri verdim :(

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
sorma ya çok kötü bi duygu bendede vardı 3 tane birinin adı beyazdı ..kendisi gibi ... biri aynı yukardaki fotodaki gibi sarıydı , limon.... diğeride mordu adı patlıcandı :/
mor olan en güzelleriydi çok güzeldi rengi nadir raslanan bi durum olsa gerek keşke olsaydı resmi

limonu sabah uyandığımda kanatları açık sırt üstü yatarken buldum can çekişiyodu 5 dakikaya kalmadan öldü

izmite gitmiştik bi haftalığına döndüğümde aldım beyazı elime ...oda elimde öldü :(

çok üzüldüm patlıcanın ölümünü görmemek için geri verdim :(

Acıklı olmuş... İsimler de çok güzel yalnız...

Keşke vermeseydin hem az bulunan renkmiş belki uzun yaşardı yapmasaydın :(

tempestshine

tempestshine

Üye
Benim Mavişte böyle yapıyor .Ayrıca üzmeyin kendinizi olmuşla ölmüşe çare yok.Bizim de Önceden 1 Maviş vardı.Ben doğmadan önce falan.5 yılı dolunca ölmüş.Zavallıcık.Annem onu öyle görünce bir ağlamış kii..

anilari35

anilari35

Üye
benım kuşumda çok güzel 3.5 sene oldu mas mavi altıda bembeyaz sadece 2 renkten oluşuyor fakat bazı aylarda(yumurtladığı aylarda)saldırganlaşıyor hemen ilgilenmiyim küsüyor

Türe

Türe

Üye
benim çiko da böyle :ehe

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Bende de iki çift var çiftin birinin yavruları olacak diğer çiftde hazırlık yapıyor kutuyu falan deşiyorlar yumurtaya yer hazırlamak için kuşlar diğer hayvanlardan biraz daha değişik arkadaşlar size dost oluyorlar arkadaş oluyorlar önlerinde ağladığınız zaman onlarda üzülüyor çok naif hayvanlar.

Haluk.

Haluk.

Üye

:( Kıyamam ya evet benim ilk kuşum 2,5 sene yaşattım herşeyden çok severdim o da beni o kadar çok severdi ki... Sonra havalar bi anda soğudu hasta oldu gece de annemin ellerinde can vermiş... Sabah okula gitmek için bi uyandım erkenden kafesine koymuş annem orda ölü gördüm deli gibi ağlamıştım.. Fotoğrafını da koyayım dedim.. Videodaki de 2.kuşum.

a aynı benim kus çok benziyor

sekinardi

sekinardi

Üye
O nasıl bi duruş yav :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...