Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kuruşlarım gitti yardım edinn
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
kuruşlarım gitti yardım edinn
arkadaşlar akşam yatarken baktım 8 milyonum vardı sabah kalktım 1 buçuk milyonum kalmış kendi kendinemi gidiyo bu lanet olasıca dün 15 milyon yüklettim tamamı gitti yardım edin yaw
OğuzcanAbi
Üye
kardeş bazı programlar yüklerken iyiokuycan izin istiyo şebekeyi kullanma izni felan tüm sorulara olulu yanıt weririsen olacağı bu yada bir ikinci ihtimal kontörünü çektiler
sarıoklar
Üye
müşteri hizmetlerini ara.
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
oda kuruş götürüyo yok 1 e basın 2 ye basın 3 e basın 4 e basın deli ediyor beni uleyyn
sarıoklar
Üye
3 kez 0'a bas.zaten ne kadar konuşursan konuş 40 kuruş
mhmt91
Üye
Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arama tarifesi (444 0 542 veya 7000)*:
Faturalı Hatlar için : KDV dahil, ÖİV hariç 29 KR / Arama Başı (Tüm vergiler dahil 35,14 KR / Arama Başı)
Faturasız Hatlar için : Tüm vergiler dahil 40 kuruş / Arama Başı
Arama başı 40 kuruş gidecek, yani Müşteri Hizmetlerini arıyorsun istersen 2 saat konuş müşteri hizmetleriyle senden 40 kuruş gidecek.
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
iyiymiş
OnlineCep
Üye
Belki vodefondan degildir gece kalkıp kardesın felan konusmustur çok şüphe ediyorsan ara müşteri hizmetini o zaman hersey ortaya cıkar
Silinen Üye 325954
Kapalı Hesap
my vodafoneye giriş yap konuşma detaylarınıza bakınız orada görebilirsiniz...........
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
sorunu çözdüm 15 ytl attırdım gerçi hepsi gitti ama bütün üyeliklerimi iptal ettirdim