( Kurtulus40 ) nasil biri sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hiç muhabbetim olmadı ama çok iyi birine benziyo. Pardon, bi kere beni biriyle karıştırıp mesaj atmıştı bu önemli :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Büyüğüm saygı duyduğum bir insan :)

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Çok dürüst, lafını bilen, yardımsever ve mobil yazılımlar hakkında çok derin bilgilere sahip, bildiklerini karşılık beklemeden paylaşan, foruma ve MaxiCEP ailesine önemli katkıları olan BÜYÜK İNSAN ...

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
Kendisini symbian daki cfw ve modlarıyla tanıdığım ve saygı duyduğum insan birsey sormak istiyorum cfw ve mod yapmayı böyle şeylere meraklı olmanızdan dolayı mı öğrendiniz ?

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
maxicep'in tezenesi

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar iyi ve hos dileklerinizden dolayi her birinize tesekkur ediyorum.
Kendisini symbian daki cfw ve modlarıyla tanıdığım ve saygı duyduğum insan birsey sormak istiyorum cfw ve mod yapmayı böyle şeylere meraklı olmanızdan dolayı mı öğrendiniz ?
Arkadasim ben hep bir merak icindeyim ve arastirmaci yanim cok fazladir.
Bu isede baslama nedenim bir yabanci modderların yaptiklari cfw yada modlari kullanmaktan bikmamdan kaynaklaniyor.
Neden biz turkler birseyler yapmasin dedim ve arastirmaya basladim ve suan bana oyle geliyorki (delight) ve (taylor) arkadaslari ben ve bu sitede destek verdigim cfw yapan bircok arkadaslarim bircok yabanci modderlari solladik ve inanin benden daha fazla bilgiye sahip arkadaslarimiz ortaya cikti gizli cevherler ortaya cikti.
Ben tam 15 senedir nokia kullanicisi olarak sadece cihazin yuz kismini kullanmaktan bikip artik icinde neler vardir diye meraklanmak istemedim icine daldim kendi capimizda birseyler yapmaya karar verdim.
idol olarak delight sectim kendisini hep takip etmisimdir bu konu sayesindede (delight) arkadasima cani gonulden tesekkur ediyorum.
Bildiginiz gibi delight lokum demek bende türk lokumu olmaya karar verdim heralde oldum ama birazdaha pismemiz gerekki cifte kavrulmus olmamiz lazim onuda maxicep kurucusu ozan arkadasimiz ve yonetimdeki her bir arkadasimza borcluyum yonetime alarak cifte kavrulmak icin onumuzu actilar insallah kendimizi bozmadan yolumuzda ilerlemek icin mutevazilimizi bozmayiz bozmamak icinde elimden geleni yapmaya calisiyorum ve gerek burda gerek facebook kurdugum grupta beni yanliz birakmayan can dostlarima ve maxicep uyelerine tek tek tesekkur ediyorum herbirinizin yeri kalbimdedir.
Maxicep ailem can dostlar.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Mad EagLe
MertcaN9

MertcaN9

Üye
benim sanal dünyada sayıp sevdiğim çok değerli bir abimdir kendisi. öyleki pc başında olmasa bile telefondan yardım eli uzatan hiç bir zaman yardımını esirgemeyen tatlı dilli bir o kadar da lafını oturtan bir abim. sevim saydığım saygı duyduğum çok çalışkan bir mod :) kurtuluş abi anlatılmaz yaşanır adeta :)

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Yaptığı çalışmalarla gönüllerde taht kuran forumun temel direği olan abilerimizden biri :)

Örnek alınası bir kişiliği var :)

• Beğen

hus.277

Üye
Sevgili Arkadaşım Seni bu yıl tanıdım. Ve tanıdığıma ve dost diyebileceğim nadir insanlardan birisi olduğun için Teşekkür ediyorum.Seni anlatmaya gerek yok zaten tüm arkadaşlar nasıl biri olduğunu anlatıyor.Velhasıl İYİKİ VARSIN dostum.

• Beğen
SuaT6027

SuaT6027

Üye
kurtulus40.. bu ısmı duydugum aklıma gelen sey maxıcep falan degıl yaa.. bu ısmı duydugumda aklıma gelen ılk sey sevdıgım deger verdıgım durust ozu sozu bır bır ınsan.. buradan tekrar kendısıne hersey ıcın tesekkuru borc bılırım...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kelimelerin anlatmaya yetmiyecigi maxiyoldaşım iyiki varsın;).Söz ilk fırsatta yanına gelecegim kralıdan sinek kaydı traşa

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40.. bu ısmı duydugum aklıma gelen sey maxıcep falan degıl yaa.. bu ısmı duydugumda aklıma gelen ılk sey sevdıgım deger verdıgım durust ozu sozu bır bır ınsan.. buradan tekrar kendısıne hersey ıcın tesekkuru borc bılırım...

Kelimelerin anlatmaya yetmiyecigi maxiyoldaşım iyiki varsın;).Söz ilk fırsatta yanına gelecegim kralıdan sinek kaydı traşa
can dostlarim cok tesekkur ediyorum dileklerinize.
herzaman kapim acik dostlar beklerim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Adam gibi adam işte,Kendisine buradan tüm yardımları için tekrar teşekkürler

yeauw

yeauw

Üye
ksaca harika mükemmel bi abi veya mod :))

- - - Eklendi - - -

niye böle bi soru sorma ihtiyacı duydu acaba :))

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi foruma gelmeden namını duyduğum,yani namı kendinden önce giden bir insansın :) Yardım sever,emek veren ve sürekli bilmeyenlere doğru bir dille doğru yollarla birşeyler öğreten bir insansın,foruma verdiğin emekler ve bize yaptığın yardımlar için çok teşekkür ediyorum :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaslar iyi ve hos dileklerinizden dolayi her birinize tesekkur ediyorum.

Arkadasim ben hep bir merak icindeyim ve arastirmaci yanim cok fazladir.
Bu isede baslama nedenim bir yabanci modderların yaptiklari cfw yada modlari kullanmaktan bikmamdan kaynaklaniyor.
Neden biz turkler birseyler yapmasin dedim ve arastirmaya basladim ve suan bana oyle geliyorki (delight) ve (taylor) arkadaslari ben ve bu sitede destek verdigim cfw yapan bircok arkadaslarim bircok yabanci modderlari solladik ve inanin benden daha fazla bilgiye sahip arkadaslarimiz ortaya cikti gizli cevherler ortaya cikti.
Ben tam 15 senedir nokia kullanicisi olarak sadece cihazin yuz kismini kullanmaktan bikip artik icinde neler vardir diye meraklanmak istemedim icine daldim kendi capimizda birseyler yapmaya karar verdim.
idol olarak delight sectim kendisini hep takip etmisimdir bu konu sayesindede (delight) arkadasima cani gonulden tesekkur ediyorum.
Bildiginiz gibi delight lokum demek bende türk lokumu olmaya karar verdim heralde oldum ama birazdaha pismemiz gerekki cifte kavrulmus olmamiz lazim onuda maxicep kurucusu ozan arkadasimiz ve yonetimdeki her bir arkadasimza borcluyum yonetime alarak cifte kavrulmak icin onumuzu actilar insallah kendimizi bozmadan yolumuzda ilerlemek icin mutevazilimizi bozmayiz bozmamak icinde elimden geleni yapmaya calisiyorum ve gerek burda gerek facebook kurdugum grupta beni yanliz birakmayan can dostlarima ve maxicep uyelerine tek tek tesekkur ediyorum herbirinizin yeri kalbimdedir.
Maxicep ailem can dostlar.

Gönülden tebrik ediyorum seni abim öncülerimdensin herkesin abi dediği ve gerçekten abilik yapansın :)

Kendimce nasıl biri olduğunu söyleyeyim 40 tane işi olsun yardım edin yinede eder sağolsun banada çok yardımı dokunda ama pek muhabbeti sevmez forumda kolay kolay görmezsiniz pek yorum yapmaz siz birine yardım etmeye çalışırsınız anlatırsınız bir sürü o 3 kelimelik bir cümle söyler olayı çözer kısa ve nettir her zaman :)

asdemed21

Üye
beni telefon katili olmaktan kurtaran , imkansızı başarıp n8i adam konumuna getiren güzel insan :)

GeZeGeN20

GeZeGeN20

Üye
tek kelimeyle örnek ve yardım sever bi insan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt