Allah'ım sana geliyorumHiç muhabbetim olmadı ama çok iyi birine benziyo. Pardon, bi kere beni biriyle karıştırıp mesaj atmıştı bu önemli![]()

Hiç muhabbetim olmadı ama çok iyi birine benziyo. Pardon, bi kere beni biriyle karıştırıp mesaj atmıştı bu önemli![]()

Arkadasim ben hep bir merak icindeyim ve arastirmaci yanim cok fazladir.Kendisini symbian daki cfw ve modlarıyla tanıdığım ve saygı duyduğum insan birsey sormak istiyorum cfw ve mod yapmayı böyle şeylere meraklı olmanızdan dolayı mı öğrendiniz ?
kurtuluş abi anlatılmaz yaşanır adeta 
kurtulus40.. bu ısmı duydugum aklıma gelen sey maxıcep falan degıl yaa.. bu ısmı duydugumda aklıma gelen ılk sey sevdıgım deger verdıgım durust ozu sozu bır bır ınsan.. buradan tekrar kendısıne hersey ıcın tesekkuru borc bılırım...
can dostlarim cok tesekkur ediyorum dileklerinize.Kelimelerin anlatmaya yetmiyecigi maxiyoldaşım iyiki varsın.Söz ilk fırsatta yanına gelecegim kralıdan sinek kaydı traşa
Arkadaslar iyi ve hos dileklerinizden dolayi her birinize tesekkur ediyorum.
Arkadasim ben hep bir merak icindeyim ve arastirmaci yanim cok fazladir.
Bu isede baslama nedenim bir yabanci modderların yaptiklari cfw yada modlari kullanmaktan bikmamdan kaynaklaniyor.
Neden biz turkler birseyler yapmasin dedim ve arastirmaya basladim ve suan bana oyle geliyorki (delight) ve (taylor) arkadaslari ben ve bu sitede destek verdigim cfw yapan bircok arkadaslarim bircok yabanci modderlari solladik ve inanin benden daha fazla bilgiye sahip arkadaslarimiz ortaya cikti gizli cevherler ortaya cikti.
Ben tam 15 senedir nokia kullanicisi olarak sadece cihazin yuz kismini kullanmaktan bikip artik icinde neler vardir diye meraklanmak istemedim icine daldim kendi capimizda birseyler yapmaya karar verdim.
idol olarak delight sectim kendisini hep takip etmisimdir bu konu sayesindede (delight) arkadasima cani gonulden tesekkur ediyorum.
Bildiginiz gibi delight lokum demek bende türk lokumu olmaya karar verdim heralde oldum ama birazdaha pismemiz gerekki cifte kavrulmus olmamiz lazim onuda maxicep kurucusu ozan arkadasimiz ve yonetimdeki her bir arkadasimza borcluyum yonetime alarak cifte kavrulmak icin onumuzu actilar insallah kendimizi bozmadan yolumuzda ilerlemek icin mutevazilimizi bozmayiz bozmamak icinde elimden geleni yapmaya calisiyorum ve gerek burda gerek facebook kurdugum grupta beni yanliz birakmayan can dostlarima ve maxicep uyelerine tek tek tesekkur ediyorum herbirinizin yeri kalbimdedir.
Maxicep ailem can dostlar.