kurtuluş belle'den madness belleye geçiş sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
kurtuluş belle'den madness belleye geçiş sorunu acil yardım
imddddaaaaaat bende kurtuluş 40 belle vardı madness güncelleme yaptım telefon sadece titrio açılmıo yardım edin ne olur ne yapmam gerek????

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen yok mu arkadaşlar

SuaT6027

SuaT6027

Üye
yaaa... arkadaşım sen o kadar emek etmiş bir insanın cfw sinden başka cfw lere geçersen öyle olur :D hallettin mi sorununu kardeş edememişsen özelden ulaş görüşelim..

huso1905

huso1905

Üye
imddddaaaaaat bende kurtuluş 40 belle vardı madness güncelleme yaptım telefon sadece titrio açılmıo yardım edin ne olur ne yapmam gerek????

telefonun servislik olmuş geçmiş olsun garantisi varsa yolla şahsen benimde aynı sorun oluştu farklı sebepten titriyor açılmıyordu garantiye yolladım

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kardesım garantıden once dead flash bır dene derım.. hemen garantıye gonderme oyle.. once bır dead flash dene olmadı vardır bır sıkıntı...

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün gece sabahladım denemediğim şey kalmadı dead flash da yaptım ama nafile. verdim servise mecburen. yarın alcam en güncel resmi sürüm neyse onu yükliceklermiş. vala aslında eski ben olsam napar eder hallederdim ama şimdilerde çalışıyorum o yuzden vakit ayıramıyorum bi türlü. zaten dün pc başında sabahlayınca işe de geç kalıp fırçayı yedim :) ama feda olsun n8'ime herşey. umarım servisten sorunsuz çıkar da belle yaparım tekrar.

----------Eklendi @ 00:46:18 ---------- Yazıldı @ 00:45:45 ----------

ha bu arada yorum yapan maxicepci kardeşlerime teker teker teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:) onemlı degıl kardesım.. eger belle ıle ılgılı ısen ufak tefek paylasımlarımızın ve yardımlarımızın oldugu bır grubumuz var..

beklerım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt